Může být batoh elegantním doplňkem? Rady pro ni i pro něj

Může být batoh elegantním doplňkem? Rady pro ni i pro něj

15. dubna 2024,

Nejde si nevšimnout, kolik náctiletých, ale také dospělých, nosí na zádech batoh. Nejde však o batoh do hor, krosnu, tedy batoh pro přenesení spousty věcí, když jedeme na dovolenou, několikadenní výlet, když se stěhujeme nebo podnikáme pěší túru dlouhou spoustu kilometrů. Jde o hezké, slušivé, moderní, praktické a kvalitní batohy pro běžné užití. Jednoduše místo kabelky nebo příruční tašky, kterou nosíte v ruce, použijete menší batoh.

Elegantní batohy pro ženy

V případě, že hledáte batoh na každodenní použití, který bude ladit téměř k jakémukoli outfitu, který si do práce, do školy nebo ve svém volném čase obléknete, zvolte jednoduchý batoh z umělé kůže. Dámské batohy v tomto ohledu nabízí spoustu možností. Můžete si vybrat tzv. klasiku, což je černý batůžek s decentními prvky, ať už jde o kování, spony a jiné drobnosti, jež jsou jeho součástí.

Stejně tak se vám může hodit hnědý batoh z umělé kůže. Záleží na tom, jaké boty nejčastěji nosíte, jaké používáte doplňky. Velmi hezky působí, když nosíte hnědé kožené polobotky, hodinky s hnědým náramkem a na zádech neset hnědý batoh. Takové sladění je dokonalé vždy, ke kalhotám i šatům nebo sukni s topem.

Chcete-li rozehrát svůj outfit barvami, i vy si můžete zvolit správný a krásný batoh. Zvolte si některý z barevných variant. Velmi oblíbený je světlounce růžový batoh s černými doplňky, světle fialový batoh, ale také modrý nebo malinově růžový. I když už barevný batoh není tolik elegantní, jako ten v imitaci kůže a decentní černé, hnědé, bílé nebo třeba šedé barvě, i tak je velmi slušivý. Je skvělý pro ty, kteří rádi obují slip on obuv, nosí polobotky sportovnějšího typu, v létě nazouvají sportovní sandály nebo nazouváky…

Velmi hezky působí i barevné batohy s výrazným nápisem, s logem značky, s jednoduchým obrázkem.

Kvalitní a slušivé batohy pro pány

Stejně tak mohou výborně využít batohy muži. Správné modely si mohou vybrat muži, kteří pracují v kanceláři, a pro svou denní potřebuju, chtějí batoh, do něhož pohodlně a bezpečně odloží notebook nebo velké dokumenty o rozměru stránky A4. Vyhovovat by vám mohl černý batoh s rozměry 29 × 45 × 10 cm, do něhož se vejde formát A4, má jednu velkou přihrádku a zip, který rozšiřuje komoru, můžete ji teda upravit podle toho, jak hluboký batoh zrovna potřebujete. Aby batoh působil elegantně a nevyčníval ani v okamžiku, kdy je muž oděn do elegantních kalhot a košile, je vyroben z polyuretanu a polyesteru. Svým vzhledem vás jistě mile překvapí.

K dostání jsou i elegantní prostorné batohy z matného materiálu, takže pokud se vám lesklé provedení nelíbí, sáhněte po batohu z matné hrubé, pevné látky, podobné softshellu.

Pro sportovněji zaměřené muže jsou jako stvořeny mnohé tvarově, barevně i materiálově odlišné batohy. Ať už chcete nenápadný světle šedý, černý, tmavě modrý, nebo skvěle kombinovatelný béžový, světlounce smetanový, světle šedý nebo několikabarevný batoh, máte z čeho vybírat.

Jaké jsou výhody batohů pro muže a ženy?

Ať už používáte batoh pánský nebo dámský, vaše záda vám vždy poděkují. Zátěž, kterou musíte nést, je správně rozložena. Je ale potřeba, abyste měli popruhy správně nastaveny, oba měly stejnou délku a batoh na zádech držel rovně. Pokud totiž nosíte tašku přes rameno a toto budete činit několik let, na zdraví zad se jednostranné zatížení podepíše. Batoh zajišťuje správné vyvážení, i lékaři jeho používání vřele doporučují.

Další předností je, že budete mít volné ruce. Při potřebě odnést občas nákup nebo třeba balík na poštu, nebudete řešit, jak je odnést. I kočárek, nebo malé děti, se lépe opečovávaní, když přes ruku nebo rameno nevisí kabelka, ať už je malá, nebo velká.

Velkou nabídku batohů pro ženy i muže najdete na ccc.eu. Nejenže můžete v CCC nakoupit prostřednictvím kamenných prodejen, ale také je vám k dispozici přehledný online e-shop. Využít můžete zajímavé akční nabídky a za nákup nového batohu příjemně ušetřit. Přesvědčte se sami a vyberte si dle svého vkusu.

Autorem článku je Redakce. Článek najdete v kategorii tašky a batohy.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu