Maxi šaty léto 2014

Maxi šaty léto 2014

13. června 2014, maxi šaty, dámské šaty, letní šaty, trendy dámské šaty

Sponzorované odkazy

Konečně nás uvítalo horké letní sluníčko a to si zasluhuje lehký model. Ženám jsou nejvíce příjemné zejména šaty nebo turecké kalhoty. Módí trendy jsou k nám přívětivé a dopřávají nám pohodlí v neuvěřitelně velkých šatech. Říkáme jim maxi šaty, mnohdy překračují dvojnásobek naší standardní velikosti, jsou vzdušné a velmi příjemné.

Maxi šaty se nám zdají jako univerzální letní model. Vybíráme si je na dovolené i na běžné nošení do města. Sice jsme nějakou dobu více upřednostňovaly high-low šaty nebo minišaty, ale na konec si k nám našly maxi šaty svou cestu zpět. Každá žena je unikát a tak je nezbytné přistupovat i k výběru šatů. Malá prsa, široké boky nebo vysoká postava – vše může mít vliv na to, jak budeme v daných šatech vypadat.

Trendy jsou šaty střižené pod prsy. Tak zvané „antiky“ se staly populární i na poli šatů společenských a svatebních. Jedná se o střih, který lichotí zejména drobnější postavě nebo postavě vyšší. Věřte mi, sama mám jen pár centimetrů a v části hrudníku mě příroda také zrovna neobdařila. Šaty střižené pod prsy s extrémním rozevlátím na mě vypadají opravdu jako pytel.

Důležité je zkoušet a porovnávat. Někomu padnou více splývavé šaty a jiné z nás uvítají styl opravdu volný. Z módního hlediska si vrásky dělat nemusíme, oba styly jsou v létě 2014 žádoucí. Upřednostňují se velké vzory, nápisy a barvy. Podle trendů velí barvy v odstínech pastelu a neonů, ale setkáme se i tlumenými odstíny zelené či hnědé. Takovéto šaty naleznete na příklad v kolekci italské značky Leidiró. Kde se poohlédnout dál? Maxi šaty zařadily do své nabídky i značky jako je Mango, Zara nebo Morgan. Setkáváme se mezi nimi se zcela jednoduchými střihy v jednom barevném tónu na straně jedné a na straně druhé s pestrými potisky a motivy. Některé z šatů jsou obohaceny pásky, cvoky nebo řetízky.

Zdroj: www.asos.com , www.zara.com

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu