Jean Paul Gaultier navrhne kolekci pro Lindex

Jean Paul Gaultier navrhne kolekci pro Lindex

13. června 2014, Jean Paul Gaultier, J.P. Gaultier, Jena Paul Gaultier pro Lindex, Lindex, Lindex podzim 2014

Sponzorované odkazy

Spojení pro mnohé nedosažitelných věhlasných módních návrhářů a dostupných módních řetězců se snad vždy setkává s úspěchem. Kdo by si nepřál vlastnit kousek od největších návrhářských es ve svém šatníku za poměrně velmi příznivé ceny? Na podzim budete mít v tomto ohledu další šanci. Pokud je vaším snem vlastnit cokoliv od slavného, odvážného a provokativního francouzského návrháře Jeana Paula Gaultiera, určitě se na jeho kolekci pro Lindex těšíte stejně jako my.

Kolekce Jeana Paula Gaultiera pro Lindex oslavuje 60 let působení této švédské značky v módním průmyslu, a zároveň přispěje v boji proti rakovině prsu – 10% z prodeje této kolekce věnuje společnost Lindex projektu Bellis Young and Cancer Aliance žen s rakovinou prsu. Je úžasné, když může móda těšit a zároveň pomáhat dobré věci.

Jean Paul Gaultier je bezpochyby úžasným návrhářem, který navíc ví, jak přitáhnout pozornost okolí. Společnost Lindex si je určitě vědoma toho, jak kvalitní jméno k nové podzimní kolekci získala. „Spolupracovat v rámci oslav našeho 60. výročí založení s takovou legendou světa módy je pro nás veliká čest. Značka Jean Paul Gaultier vyjadřuje energii a sebedůvěru, která skvěle souzní se značkou Lindex a tím, kam směřuje,“ uvádí Nina Starck, vedoucí Oddělení designu ve společnosti Lindex. Navrhování pro Lindex si však podle svých slov užil i Jean Paul Gaultier. „Je to báječná a zábavná zkušenost, tvořit pro společnost Lindex kolekci, která interpretuje můj styl a zároveň se účastnit boje proti rakovině prsu. Věřím, že jsme nalezli skvělý mix těchto prvků a kolekce je odvážná, stylová a výrazná, přesně jako ženy, které se oblékají v Lindexu,“ říká návrhář.

A na co se vůbec můžeme v kolekci Jean Paul Galutier pro Lindex těšit? Skládat se bude nejen z dámského oblečení, ale i oblečení pro děti, doplňků a dokonce spodního prádla. Na pultech vybraných obchodů Lindex a na webu** lindex.com** se objeví 8. října 2014.

Zdroj: TZ Lindex

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a módní značky a návrháři.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu