Dámské letní sluneční brýle

Dámské letní sluneční brýle

14. června 2014, brýle, sluneční brýle, ray ban, pilotky, glasses, sunglasses, all white everything, all black everything, retro brýle

Sponzorované odkazy

Jaké sluneční brýle se budou nosit letošní léto? Trendy fandí klasice, která nikdy neomrzí, kulatým tvarům obrouček i retro modelům. Ukážeme vám ty nejzajímavější z nich. Nezapomeňte také na ochranný filtr skel, který je obzvláště v letních měsících nesmírně důležitý, neboť letní sluníčko svítí opravdu silně a nikdo z nás si jistě nepřeje poškodit svůj zrak.

ZAOBLENÉ

Zaoblené obroučky byly populární v minulém století v období hippies. Nosil je po vzoru Johna Lennona každý. Současné trendy se k nim rády vrací. Mají nový ‚kabátek‘ a vyberete si opravdu z mnoha druhů. Nosit můžete klasické černé, které jsou multipraktické a hodí se k jakémukoliv outfitu. Vyzkoušejte také například retro model zaoblených brýlí s neúplnými obroučkami. Jestliže máte ráda retro modu – pořiďte si velké sluneční brýle s tlustými kulatými obroučkami ve všelijakých barvách. Tyto hravé sluneční brýle vás budou bavit!

RETRO

Retro modely se pyšní velkými nápadnými obroučkami v zářivých letních barvách. Barvy letošního léta jsou pastelové a proto doporučujeme některou z těchto barevných kombinacích. Slušet vám budou nejvíce k rozevlátým letním šatům, maxišatům a maxisukním, k plavkám nebo například k námořnickým proužkům či retro puntíkům. Nezapomeňte barvu brýlí sladit nejlépe s kabelkou a botami.

KLASIKA, KTERÁ NEOMRZÍ

Klasikou, kterou by doma měla mít každá žena, jsou brýle v maxi velikosti. Krásně chrání vaše oči před UV zářením, vypadají stylově a elegantně. Dalším nezbytným modelem brýlí, který z módy nikdy nevyjde, jsou tzv. pilotky. Tenké kovové obroučky v kombinaci s oválnými barevnými skly. Jsou stylovým doplňkem a rovněž je můžete nosit k elegantnímu i sportovnímu oblečení. Bílé a černé obroučky jsou praktičnost sama. Nosit je můžete k černému a bílému outfitu navzájem, nebo jako all black či all white everything, kombinovat je lze i s jakoukoliv jinou barvou. Rozhodně je ve své výbavě doplňků nevynechte!

Zdroj: www.asos.com

Autorem článku je Tereza. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, doplňky a sluneční brýle.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu