Pastelově růžová je symbolem léta

Pastelově růžová je symbolem léta

20. června 2014, rose, pink, pastelově růžová, růžová, světle růžová, pastelky

Sponzorované odkazy

Barvami letošního léta jsou především pastelky. Ovšem narozdíl od světle modré, žluté či fialové, je pastelově růžová jasným číslem jedna. Je něžná, ženská a sluší všem. Podtrhne opálení, ale také zvýrazní světlejší pokožku. Růžová je zkrátka stále oblíbenou barvou všech holek na světě!

JAK NOSIT

Pastelově růžová je sama o sobě kouzelná. Jestliže jste milovnicí šatů, tak rozhodně neváhejte a jedny si v této stylové barvě pořiďte. Bude z vás chodící zmrzlina. Trendy doplňkem vám doporučujeme květinový věnec – to je letní romantika!

Dalším tipem, s čím tuto barvu nosit, je rozhodně džínovina. Má nespočet módních využití a i s pastelově růžovou tvoří nádherný pár. Například džínové šortky vám budou skvělým letním parťákem! Co na to říkáte?

Nezapomínejme také na sukně. Jsou pohodlné, velmi elegantní a symbolem ženskosti. Hodí se do práce i pro volný čas. Potisky drobných květin v kombinaci s růžovou barvou jsou velmi in. Co si takovouhle sukni obléci například s crop topem?

Jak jsme již výše psali – pastelově růžová má nespočet využití a možností nošení. Může z vás být romantická víla v rozevláté sukni či šatech s potiskem drobných kytek a věnečkem ve vlasech, nebo rozverná holka z ulice s kšiltovkou na hlavě a teniskami na nohou. Rovněž v eleganci má tato barva významné zastoupení – je tak něžná a ženskost sama. S bílou košilí je skvělou volbou pro outfit do práce či do školy. Rovněž nezapomínejme, že začíná léto a tudíž i bikiny nebo monokiny v této barvě budou výborným letním společníkem u vody. Doplňky jsou často klíčovým faktorem k dotvoření outfitu a proto i zde noste prsteny, nápadité náramky, řetízky a náhrdelníky a doplňky do vlasů – jako jsou kloboučky, věnečky, sponky, brože, květinové gumičky, apod. Léto je hravé a tak nenuďte sebe ani svůj šatník. Vpusťte svěží vítr do skříně!

Zdroj: www.asos.com

Autorem článku je Tereza. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu