Mánie zvaná Birkenstock!

Mánie zvaná Birkenstock!

21. června 2014, Birkenstock, zdravotní obuv, pantofle

Sponzorované odkazy

Snad tomu ani nebudeme věřit, ale opět nás letos překvapí zajímavý módní trend. Pantofle, které jsme řadili spíše mezi obuv zdravotní, či pro mnohé obuv na domácí nošení se stává velkým hitem letní sezóny. Pod názvem birkenstock se ukrývají zcela jednoduché pantofle s minimalistickým designem. Charakteristickým prvkem pro obuv birkenstock ale není design, ale pohodlí.

Birkenstock – stylové pantofle do města!

V letních dnech pro mne pantofle představují tu nejluxusnější obuv na světě. Dlouho jsem však hledala kompromis mezi pohodlím a zajímavým stylovým zpracováním. V botníku se mi krčí několik stylových kousků a několik kousků velmi pohodlných, ovšem na nošení do práce zcela nevhodných. A pak jsem začala ve výkladních skříních vídat typ zvaný birkenstock. Je pravda, že některé modely opravdu působí jako tradiční domácí obuv. Ale občas objevím i originální zpracování – ať už využitím barev, motivů nebo materiálu.

Těžko budeme pátrat po zpracování obuvi u všech módních značek. Pochopitelně, že některé z nich se zaměřují především na módní stránku obuvi více, než na stránku zdravotní. Původní obuv birkenstock v sobě ukrývá ty nejlepší zdravotní parametry a zajišťuje tak pohodlnou chůzi, která neškodí ani nohám ani páteři. Neváhejte se v prodejnách ptát na detaily související s vámi vybraným modelem. Ač je to někdy obtížné, je možné najít souznění designu se zdravotní stránkou obuvi.

Birkenstock je německá značka s dlouholetou tradicí, která nabízí zdravotní obuv té nejvyšší kvality. Jak už to tak bývá, zpracování a design jejich výrobků se pomalu dostal i do módního světa a tak podobný typ obuvi začaly vyrábět i jiné značky. Pokud chcete vsadit na jistotu, vybírejte modely právě od značky Birkenstock. Jejich výrobky najdete na zahraničním webu, ale i běžně v prodeji u vybraných českých prodejců.

Zdroj: www.asos.com

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii letní boty.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu