Stylový vzhled - Letní boty CCC 2014!

Stylový vzhled - Letní boty CCC 2014!

24. června 2014, pásek kolem kotníku, boty na podpatku, CCC, sandály, letní obuv, žabky, trendy, léto 2014, dámská obuv, baleríny, balerínky

Sponzorované odkazy

A je to tu! Článek, na který se všichni těší. Představíme si totiž letní boty od oblíbené značky CCC! Síť obchodů této značky patří k jedněm z nejrychleji rostoucím a v České republice jich je nyní přes více než sedmdesát. A to něco znamená! CCC má mnoho svých stálých zákazníků, jelikož jde o dostupnou značku, kde se dají vybrat trendy boty za skvělou cenu v každé sezóně. Dalším plusem je neuvěřitelný výběr obuvi pro dámy, pány i děti. V obchodech CCC strávím pokaždé neskutečnou dobu, protože si prostě nemohu mezi krásnými modely vybrat a určitě v tom nejsem sama.

Jedněmi z nejhlavnějších dámských letních bot jsou každoročně sandálky. Perfektní obuv, která má mnoho tváří. Značka CCC si pro své zákaznice a nadšenkyně připravila klasické sandály bez podpatku i s ním. Bez-podpatkové dámské sandály letos v létě u CCC vítězí a je mezi nimi větší možnost výběru. CCC zřejmě sází na pohodlnost, která je v teplém letním počasí důležitá, a na tu se mnohem lépe vyzraje v nízkých sandálech.

Pokud se ovšem cítíte pohodlněji v podpatcích, nemusíte zoufat. CCC má v záloze i trendy vyšší sandály. Zde je uplatňovaný trend letošní sezóny a to dřevěný podpatek či podešev. Některé z modelů dámských sandálů lze zařadit mezi espadrillas, tedy boty, které mají podrážku tvořenou z provazů či provázků. Espadrilky jsou typickými letními botami a CCC vás o ně nenechá přijít.

A nebyla by to značka CCC pokud by z rukávu nevytáhla další trumfy. Mezi kolekcí dámských sandál se objeví i další letní trend 2014 a to sandály na podpatku s páskem kolem kotníku. Tento kousek vám na nohu padne jako ulitý a ještě ke všemu bude vypadat senzačně. Nepůjde zde jen o elegantní obuv, ale dají se najít i neformálněj­ší kusy.

Co by to bylo za léto bez žabek? Tento druh obuvi se stal dá se říci symbolem léta a všeho okolo něj a značka CCC si je toho vědoma. Žabky vám nabídne hned v několika podání. Elegantní, ležérní, sportovního vzhledu i na nízkém podpatku. Zde si vybere určitě každá z žen, které nevadí pro někoho nepříjemný pocit šňůrky mezi prsty.

A co takové balerínky? Možná si říkáte, že do chladnějšího letního počasí klidně ano, jinak zbytečné pocení a odřená noha plná puchýřů. Značka obuvi CCC však ženám toto léto nabízí ojedinělé prodyšné baleríny, které jsou vyrobené z jemné síťky s uzavřenou špičkou a patou. Noha díky síťovině může dýchat a nezapařuje se. Pro mě jsou baleríny od CCC letos číslem jedna, protože lahodí mému oku. Připadají mi jako botičky pro princezny a víly.

Zdroje: www.ccc.eu

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii obuv a letní boty.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu