Louis Vuitton Pre-fall 2014

Louis Vuitton Pre-fall 2014

25. června 2014, Pre-fall kolekce, kolekce, Louis Vuitton, Louis Vuitton Pre-fall, LV, Pre-fall 2014

Sponzorované odkazy

Momentálně se sice nejspíš všichni nacházíme ve stádiu hledání ideálních plavek a šatů na léto a těšíme se na sluníčko a teplé počasí, ale světové značky už dávno myslí na podzim a přicházejí se svými Pre-fall kolekcemi. Luxusní značka Louis Vuitton si tentokrát musela poradit jinak. Spolupráci s Marcem Jacobsem ukončila a na příchod nového kreativního ředitele Nicolase Ghesquiéra teprve čeká. I přesto však tým Louis Vuitton předvedl perfektní práci a jejich Pre-fall kolekce 2014 nezklamala. Ukazuje nadčasovou klasiku s novými vibracemi, přesně, jak jsme zvyklí.

Pre-fall kolekce Louise Vuittona na vás podzimní nálada dýchne hned, jak ji poprvé spatříte. Může za to především volba barev, které přesně reprezentují nadcházející sezónu. Černá, šedá a hnědá jsou doplněny o tóny tmavě zelené, burgundy, červené a khaki.

Ke klíčovým prvkům celé kolekce lze zařadit volbu materiálů, kde je vedle tvídu nejvíce vidět elegantní kožešina, ale i různorodé zdobení jednotlivých kousků. Kamínky, flitry, grafity – to vše dodává svetrům či šatům lehký a originální vzhled.

Na první pohled také zaujmou vysoké upnuté kozačky nad kolena a volba síťovaných punčoch. Skupina návrhářů Louis Vuitton se při tvoření Pre-fall kolekce 2014 určitě skvěle bavila a výsledek tomu odpovídá. Nenechali se svázat pouze elegancí, ale přidali prvky, které jednotlivé looky osvěžují. Kostýmky se střídají s bomber jackets, sukně zdobí zipy, pásky obepínající pas dodávají ženskost a punc velkoleposti nakonec dodávají výrazné kožešinové límce a lemy.

Díky sytým odstínům, které často zdůrazňují již zmíněné flitry, Pre-fall kolekce nepůsobí příliš tmavě a nebude vás v žádném případě nudit. Najde se tu i pár opravdu odvážných looků, jako třeba ten s téměř průsvitnou sukní, a na velké „čepice“ si také netroufne každý, ale to vše jen poukazuje na různorodost a originalitu celé, a nutno říct že velmi povedné, Pre-fall kolekce Louis Vuitton.

Zdroj: TZ Louis Vuitton

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii módní značky a návrháři.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu