Šperky Pandora – nová letní kolekce Essence Collection

Šperky Pandora – nová letní kolekce Essence Collection

26. června 2014, Pandora Essence Collection, nová kolekce Pandora, přívěsky na náramek

Sponzorované odkazy

Šperk je prvek, který určitým způsobem dotvoří outfit. Doplněk určený k praktickému užívání i ze zcela estetických důvodů. Touha ženy vypadat krásně a přitažlivě je obecně známý fakt. Jen málokterá z žen nepoužívá ke svému zkrášlení šperk. V nabídce jsou velmi drahé kameny i levnější bižuterie. Ve značce Pandora spatřuji příjemný střed. Kolekce jsou svěží a přitom jemně ženské. Troufám si tvrdit, že šperky Pandora nemají vyhraněnou věkovou skupinu, každý si v nich může najít kousek sebe.

Co přináší letní kolekce? Na první pohled ve mně evokuje hravost a dívčí mladiství podtext. Jistě již znáte náramky, ke kterým si přikupujete přívěsky. Jsou velmi oblíbeným dárkem a v letní kolekci nemohou chybět. K dostání jsou nově jako přívěsky písmena a tak si můžete vytvořit zcela unikátní text.

Letní kolekce je prostoupena exotikou dalekých zemí, inspirací netradičních motivů a květů. Svěžest celé kolekce podporují výrazné barvy. Náušnice, prsteny, náramky a přívěsky. Vše se dá snadno navzájem skombinovat, vše je možné nosit s elegantním i sportovnějším oblečením.

Pandora Essence Collection – hvězdná znamení

Přívěsky, které v sobě ukrývají symboliku na příklad v podobě znamení zvěrokruhu. Mají se dotknout vaší identity a stát se blízkým prvkem vaší osobnosti. Vkusně navržené šperky Pandora Essence Collection – Star Signs odrážejí sofistikovanost ženské povahy a získají si vás svým důmyslným zpracováním.

Jako závěrečný tip na originální dárek doporučuji sety šperků Pandora. Nechejte si představit kolekci přímo v kamenných obchodech nebo pátrejte na oficiálních internetových stránkách. Sety zahrnují náušnice, náramek a prstýnek. Módní trendy se toto léto drží v odstínech pastelu. Stejně tak některé ze šperků značky Pandora. Jiné z nich dostávají exotický nádech zejména pomocí barev výrazných.

Zdroj: www.pandora.net

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii šperky a hodinky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu