Exkluzivní parfém Mademoiselle Guerlain přináší šik pařížský styl

Exkluzivní parfém Mademoiselle Guerlain přináší šik pařížský styl

1. července 2014,

Sponzorované odkazy

Exkluzivní parfém Mademoiselle Guerlain přináší šik pařížský styl

Parfém je stylovým doplňkem každé ženy. Odráží její osobnost a dokáže rafinovaně přitahovat pozornost. Obdivné pohledy si vysloužíte s nejnovější vůní Mademoiselle Guerlain, která aktuálně rozšiřuje nabídku této uznávané parfumérské značky. Parfém je součástí řady Les Parisiennes a zařazuje se tak k oblíbeným kouskům jako jsou Nuit d´Amour, Mon Précieux Nectar a L´Heure de Nuit. Tato nonšalantní a kouzelná vůně, která dokonale ztělesňuje rafinovanou a graciézní podstatu ikonické kolekce, Vám propůjčí nadčasový styl typický pro Pařížanky.

Elegantní a zářivá, zároveň i trochu drzá, Mademoiselle Guerlain je spontánní mladá dívka, která ví, co chce a následuje své instinkty. Nelze jí odolat, protože je ódou na radostnou bezstarostnost života. Rozzářená a rozpustilá, taková je Mademoiselle Guerlain, která kolem sebe od první chvíle šíří jemné a sladce pařížské tóny. Nemusíte se naklánět příliš blízko, abyste jí objevili. Mademoiselle Guerlain odhalí svou barvitou podstatu, i když se kolem Vás jen prosmekne. Již při prvním setkání zaujme lehkou dávkou impertinence s jiskřivým základem v podobě bergamotu a citrónu v kombinaci se zelenými nótami galbana.

Její styl je neodolatelnou směsí chvějivých akordů, které se nádherně snoubí s několika atraktivními tóny v samém srdci vůně. Aroma tureckého medu složené z pomerančového květu a vanilky se mísí s elegantní a pudrovitou vůní kosatců. Závěr parfému tvoří sametově jemné bílé pižmo, které něžně zahaluje pokožku. Mademoiselle Guerlain je rafinovaným zpodobněním smyslnosti. Jako třešnička na dortu působí zářivě růžová stuha elegantně obepínající hrdlo flakónu, která odkazuje na jemné růžové tóny této vůně.

Parfém Mademoiselle Guerlain bude v prodeji od 1. července 2014 v L´Institut Guerlain, Dlouhá 704, 705/16, 110 00, Praha 1. Cena: 5.850 Kč.

O značce Guerlain

Guerlain představuje jednu z mála kosmetických značek, která dokáže i po 182 letech fascinovat a přitahovat zájem generace za generací. Během dlouhé historie připsali mistři parfuméři pod hlavičkou značky Guerlain do vzácných knih receptur více než 800 parfémů. Ve filozofii značky a stejně tak i ve všech jejích produktech se odráží desetiletími prověřené know-how a umění vychutnávat si život. Pro přípravu každého z parfémů jsou používány jen ty nejkvalitnější a nejvzácnější ingredience, pečlivá pozornost je věnována i těm nejmenším detailům a neméně důležité je také jedinečné řemeslné zpracování. To vše jde ruku v ruce s neomylným instinktem pro to, po čem zákazník touží. Již od samotného počátku nese každý parfém Guerlain pečeť dokonalosti. Detaily naleznete na: www.guerlain.cz.

Autorem článku je Ostatní. Článek najdete v kategorii parfémy a vůně.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu