Dámské parfémy podzim/zima 2010 - objevte svou novou vůni!

Dámské parfémy podzim/zima 2010 - objevte svou novou vůni!

24. října 2010, dámské parfémy www.parfums.cz, www.coty.cz, Guess Seductive, Carolina Herrera 212 VIP, Calvin Klein Beauty, Shakira Scent by Shakira, Beyoncé Heat, parfémová voda, toaletní voda

Sponzorované odkazy

Každá z nás se ráda navoníme nějakou pěknou parfémovanou nebo toaletní vodou. Mezi našimi vůněmi nám doma stojí ty, které patří mezi naše oblíbené. Rády si však pořídíme i nějakou tu novinku. Právě na ně se podíváme v dnešním článku. Představíme si nové vůně pro ženy, řekneme si, ke komu se asi budou hodit nejlépe a samozřejmě si jednotlivé vůně představíme. Takový nový dámský parfém patří mezi osvědčené vánoční dárky jak pro maminky, kamarádky tak třeba pro sestry a přítelkyně. Možná se Vánoce zdají být ještě daleko, opak je však pravdou a Vánoce jsou tu co nevidět.


Beyoncé Heat

Máte ráda Beyoncé? Pak se můžete navonět i jejím dámským parfémem Beyoncé Heat. Bude se hodit dívkám a ženám, které mají rády ovocně-dřevitou vůni. Hlava vůně patří magnólii, neroli a červené vanilkové orchideji, srdce leží v tónech mandlového makróny, sladkého nektaru zimolezu a pyžma. Základ dámské vůně Beyoncé Heat je tvořen ze sekvojového dřeva, tonka bobů a jantaru. Beyoncé Heat EdP 50 ml pořídíte na www.parfemy.cz za 790 Kč.


Calvin Klein Beauty

Mezi další nedávno objevené novinky patří také vůně Calvin Klein Beauty, která je určena pro sofistikované a sebevědomé ženy. Osloví zejména ty z vás, které preferujete vůně květinové. Tuto krásnou vůni tvoří semínka ambrette, jasmín a cedrové dřevo. Tyto tři ingredience reprezentují svádivé a elegantní vůni, která zaujme nejen ženy, ale i muže.


Carolina Herrera 212 VIP

V září letošního roku 2010 byla představena také novinka v podobě vůně od Caroliny Herrery 212 VIP, inspirována módní americkou a světovou metropolí – New Yorkem. Hlava 212 VIP tvoří mučenka a rum, srdce leží v pižmu a gardénii a základem je tonka fazole a vanilka. Vůně Carolina Herrera jsou pronikavé a stoprocentně přitažlivé. To samé platí i o vůni 212 VIP.


Guess Seductive

V září představenou novinkou byla rovněž vůně Seductive od stylové a populární značky Guess, která zároveň vytváří kult značky. Je svěží, omamující a velice snadno se do ní zamilujete. Hlava vůně Seductive leží v bergamotu, černém rybízu a šťavnaté hrušce. Srdce v sobě skráň čarovné tóny pomerančovníku, jasmínu a kosatce. Základ vůně je položen ve vanilce, kadidle a kašmírovém dřevu. 30 ml toaletní vodu Guess Seductive si u společnosti Coty pořídíte za 910 Kč.

„Zdroj“: www.parfemy.cz, http://www.carolinaherrera.com/, www.coty.cz, Hemera/Thinkstock

Autorem článku je Lenka K.. Článek najdete v kategorii kosmetika.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu