Kam na slevy? Mango, Zara nebo H&M?

Kam na slevy? Mango, Zara nebo H&M?

4. července 2014, slevy, výprodeje, výprodej oblečení, výprodej doplňků, letní slevy, Zara, Mango, H&M, letní výprodeje

Sponzorované odkazy

Léto je mimo jiné i obdobím různých výletů. Ne vždy je k nám však počasí milosrdné, a právě pro deštivé a chladné dny mám pro vás jeden tip – vyrazte na výlet za nákupy! Teď je to správné období, obchody jsou nadité letním oblečením a na spoustě z nich navíc visí červená cedulka s čísly značícími jediné – slevu. A co si budeme nalhávat, která žena na to neslyší? Ať už vás baví nakupování více či méně, hodiny přehrabování se ve spoustě oblečení a následné zkoušení za ty kousky pořízené klidně za polovinu původní ceny za to stojí. Slevy jsou teď téměř všude, dnes se ale zaměříme na značky Zara, Mango a H&M.

Mango

Obchody značky Mango vás v těchto dnech přivítají krásnou 50% procentní slevou. Ta se týká například nespočtu letních šatů, které hrají různými barvami a překvapují originálními střihy. Vedle sexy šatů bez ramínek můžete sáhnout po asymetrických šatech na jedno rameno, dlouhých luxusních róbách s odhalenými zády, nebo třeba námořnických šatech s proužky, které jen volají po výletu na pláž. Šatů je tu tolik, že vybrat si jediné je snad nemožné.

Zara

Zlevňovat začala i Zara. Ve slevě si tu pořídíte třeba i kabát, ale u těch nejspíš všichni doufáme, že v nejbližších měsících nebudou potřeba. A tak se radši zaměřme na letní kousky, které ještě mohou doplnit náš šatník. Letní barevné topy a tuniky, rozevláté sukně, bílá i vzorovaná saka, kalhoty s divokými tropickými potisky, nebo háčkované šortky. Určitě si pak nezapomeňte prohlédnout ani stojan s doplňky, bude tam totiž viset spousta nádherných náhrdelníků a náušnic, jak jinak než se slevou!

H&M

S tolik vyhledávaným nápisem SALE se samozřejmě setkáte i u H&M, které tyto cedulky pověsilo na šaty, šortky, džíny, boty, ale třeba i sportovní oblečení, spodní prádlo a plavky. H&M nabízí i jinak v porovnání s výše zmíněnými značkami levné oblečení, takže po slevě tu nakoupíte opravdu za pár korun.

Zdroj: www.zara.com, www.mango.com, www.hm.com

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii slevy a výprodeje.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu