Nepromeškejte slevy na letní šaty!

Nepromeškejte slevy na letní šaty!

9. července 2014, slevy, SALE, výprodej, Mango, Orsay, Bershka, Pull&Bear, letní šaty, dámské šaty, krátké šaty, dlouhé šaty, paisley, květinové vzory, puntíky

Sponzorované odkazy

Konečně jsme se všichni dočkali sezónních slev. Nyní se berou obchody útokem. Ve slevě je dá se říci vše. Některé značky možná ještě čekají s výprodeji plavek, na které teprve řada přijde, ale u všeho ostatního půjde cena dolů. Všechny dámy rozhodně potěší zlevněné letní šaty, které budou moci v nadcházejících dvou měsících plně využít, ať už u nás nebo na slunné dovolené v zahraničí. Podíváme se na to, která módní značka, a s jak velkým procentem slevy letní šaty nabízí.

Mango

Španělská módní značka Mango nás může překvapit až 50% slevami na dámské letní šaty. A to rozhodně při pohledu na ně oceníme. Mango má svůj vkus, a pokud jde o trendy, tak nikdy nezůstává pozadu. Letní šaty 2014 od Manga jsou tedy šik a in. Hojně vybírat můžete i mezi krátkými, i mezi delšími šaty. Na nich pak můžete objevovat trendy motivy jako jsou květiny, puntíky či paisley vzory. Lze si vybrat i z řady jednobarevných letních šatů v módních barvách bílé, červené nebo tyrkysové.

Orsay

Oblíbená a dostupná módní značky pro dámy Orsay už má na pultech svých obchodů také připravené letní šaty ve slevě. Ceny zde padají opravdu strmě dolů. Dočkáme se až 60% slev a výběr bude opravdu široký. U Orsay mají větší zastoupení krátké šaty, ale dlouhé zde budou též k mání. Orsay možná svou letní kolekcí šatů moc nepřekvapila, ale některé z krátkých šatů nejsou vůbec k zahození.

Bershka

Opomenout by se neměla ani móda pro mladé, kterou by mohla reprezentovat například značka Bershka. A i ta je připravená s po-sezónními slevami, ve kterých jsou zahrnuty i letní šaty. Některé z nich v obchodech Bershka lze zakoupit za pouhých 250,–Kč a to je podle mě nabídka, která se neodmítá. O Bershce je však známo, že když se nevezmou její slevy útokem, tak na pultech zůstanou už jen ty kvalitně horší kousky. Sice za minimální cenu, ale druhotného střihu a z horšího materiálu.

Pull&Bear

Další módní značka, která reprezentuje mladistvou módu, je Pull&Bear. Možná ne tak známá a rozšířená, ale zato značka dostupná s příznivými cenami a kvalitním oblečením a módními doplňky pro dámy i pány. Ceny letních šatů, které se podrobují po-sezónním slevám, se pohybují od 199 – 499,–Kč. Skutečně skvělé ceny za velký výběr trendy letních šatů. Nepromeškejte je!

Zdroje: www.mango.com www.orsay.com www.bershka.com www.pullandbear.com Thinkstock

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a slevy a výprodeje.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu