Co na sebe na letní zahradní párty? Koktejlové šaty!

Co na sebe na letní zahradní párty? Koktejlové šaty!

10. července 2014, společenské šaty, koktejlové šaty, šaty na party, šaty léto 2014, koktejlky, letní šaty, zahradní párty

Sponzorované odkazy

Etiketa oblékání a chování je u různých národností opravdu pestrá. Vždy ale najdeme určité prvky, které se alespoň okrajově shodují. Na příklad, že na významnější společenské události chodíme upravení a v určitém stylu podléhajícímu dané akci. Zahradní párty patří mezi velmi oblíbené letní aktivity. Někteří z nás se spokojí s šortkami a tílkem v blízkém okruhu přátel. Občas je ale vhodné zalovit ve skříni po elegantních šatech, které zároveň nebudou narušovat samotný volnočasový podtext zahradní párty.

Chvíli jsem hledala, jaké vhodné modely vám nabídnout. Ujasnila jsem si během poměrně krátké chvíle několik faktorů výběru. Šaty by měly být jednoznačně pohodlné. Kdo by se chtěl na párty znervózňovat modelem, který si dobrovolně oblékl. Velké plus získáme, když nalezneme šaty určitým způsobem originální – může se jednat o střih nebo zajímavý detail. Není třeba vyhledávat extrémy (i když samozřejmě proč ne), stačí se zaměřit na drobné prvky. Tím může být vhodně zvolené řasení jako u těchto šatů z Asos.

Někdy se nám podaří objevit ony vysněné „dva v jednom.“ Šaty, které dobře využijeme i na běžné nošení. Kouzelné se mi zdají být šaty s květinovým potiskem. Působí romanticky a ukrývají v sobě mladistvého ducha. A protože na střihu záleží, nenechte se omámit křivkami modelek a vybírejte typ šatů tak, aby padl k vaší postavě.

Faktor číslo tři – koktejlky. Šaty nevycházející z módy, zcela nadčasový kus šatníku. Jedny malé černé se přeci nikdy neztratí a jen málokdy je s nimi možné něco pokazit. Černé koktejlové šaty dozdobíme výraznými šperky, botami či jinými doplňky a opravdu se nemusíme bát, vyrazit v nich téměř kamkoliv.

Něžná bílá – sázka na jistotu

Bílé šaty jsou něžným faktorem, kterého se dá v nouzi uchytit. Trendy jsou mimo jiné bílé šaty zdobené krajkou nebo jemnými aplikacemi. Kromě zahradních slavností si je jistě užijete i jako letní šaty v době dovolené.

A závěr? Pokud je to jen trochu možné, buďte originální a své, nehledě na pravidla!

Zdroj: www.asos.com

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu