Crop topy stále jedním z must-haves léta 2014

Crop topy stále jedním z must-haves léta 2014

12. července 2014, crop top, krátá trika, trendy trika, triko na léto

Sponzorované odkazy

Krátká trička, topy nebo halenky sahající nad pupík. Sexy modely nebo holčičí mladistvé kousky? Na crop topy se nahlíží z několika rovin. Jedno je ale jisté, zaujaly módní blogem, celebrity i běžné zákazníky módního průmyslu. Zaujaly na toli, že i letos patří mezi must-have kousky léta.

Takový crop top si naprosto snadno vyrobíte i sami. Pro DIY nadšence to jistě není nic nového a dobře vědí, že internet ukrývá nejednu inspiraci, jak jej vyrobit. Velmi jednoduše by se dalo říci, že z dlouhého trika jednoduše uděláme krátké. Vyzkoušejte něco víc. Našijte na lem trika krajku, nebo ozdobte rukávy cvočky. Vytvořit můžete také třásně (stále jsou in) nebo skombinovat triko s průhlednou látkou a vytvořit tak zajímavý efekt.

Kde koupit crop top?

Crop topy zakoupíte u známých značek jako je HM, Zara nebo Mango. Prodává je také Nastygal nebo Forever 21. Seženeme je pochopitelně i na webu Asos, kde by takový módní kousek nesměl chybět.

Některé crop topy připomínají spíše podprsenky nebo vrchní díl plavek. A tak pokud se do odvážného topíku ostýcháte obléci, pomožte si vrstvením. Přes obepnutý crop top oblékněte průhledný top, volné triko nebo vestičku. Rázem se budeme cítit o něco méně nahé.

Zdálo by se, že crop top je ryze ženská záležitost. Nejsem překvapena, že jsem na internetu našla ukázky z módních přehlídek, kde je mají i muži. Spíše mne překvapilo, že jsem modelů pro muže našla tolik. Osobně mne holí pupík u mužů v tomto směru neláká, ale dokážu si představit dobře skombinovaný outfit s tílkem nebo obepnutým trikem a využitím volnějšího crop topu.

Odvážíte se do crop topu? V létě se odhalují nohy i bříška a to zejména na dovolené. Vhodnou variantou jsou proto crop topy v kombinaci s plavkami a šortkami.

Zdroj: www.asos.com

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu