Letní boty na podpatku 2014

Letní boty na podpatku 2014

15. července 2014, letní boty na podpatku, lodičky, sandálky na podpatku, sandálky na klínu, letní boty

Sponzorované odkazy

Ženy a podpatky. Věčné téma večerních debat s přáteli, až neuvěřitelným způsobem zajímavé. Jak se muži dokážou rozvášnit nad nemocemi zad a ničením nohou, jak ženy dokážou hanět chůzi dam na nebezpečně vysokých podpatcích. Nikdy by mě nenapadlo, že mé nové boty se stanou původcem nekonečných debat po několik let. Tentokrát jsme hledali příjemnou variantu pro aktuální letní sezónu. Mělo by se jednat o designové boty na vysokém podpatku, které budou pohodlné a alespoň budou splňovat minimální kritéria pro zdraví nohou. I když jsou lodičky na jehlovém podpatku sexy, prohlédneme si raději sandálky na podpatku. Ideálně sandálky na platformě nebo na širokém podpatku.

Mám hned tři jasné tipy – Geox, Hogl a Gabor. Boty tvořené na základech zdravotní obuvi a zároveň se silným potenciálem stát se módní obuví. Design není nikterak nudný (když opomeneme typy bot určené spíše pro starší generaci). Všechny prodejny máme v podstatě na dosah a tak se vydáváme do terénu. Nejraději bych se vzdala už při vstupu – přeplněné obchodní centrum mě příliš neláká, ale tady nás čeká jen jedna zastávka v obchodě Baťa. Zde je možné zakoupit značku Hogl. Trošku se nedůvěřivě dívám na usedlé modely, až objevím několik zajímavých kousků a to především díky výrazné barvě.

Dále míříme do prodejny Geox. To je sázka na jistotu, protože zde zakoupíte jednat velikosti 35 i 42 a zároveň si můžete vybrat i z velikostí půlených. Druhé plus je módní stránka obuvi Geox. Téměř vždy se v kolekci ukrývá nějaký ten módní výstřelek. Tentokrát dám přednost širokým podpatkům a „popelkovským“ střevíčkům.

Pozornost si zaslouží i extrémně pohodlné sandály na klínku.

A jako poslední cíl zamíříme do obchodu Gabor (také možno zakoupit v prodejnách baťa). Nejsme zrovna vášnivý nakupující, které by bavilo chodit po obchodech několik hodin a tak už je na nás znatelná únava. Kamarád v hlubokém zamyšlení opírá bradu o špičku boty, kterou drží v ruce. Očima přejíždí z regálu na regál a najednou s nadšením vyskočí, až mu lodička vyklouzne z ruky.

Naše skupina udělala z exkurze jednoznačný závěr. Lze si vybrat pohodlné letní boty na podpatku (vysokém), které jsou zároveň něčím originální. Setkali jsme se převážně s botami na širokém podpatku, a nebo na klínech. Trendy jsou boty výrazné, barevné, zdobené aplikacemi.

Zdroj: www.bata.cz , www.geox.com , thinkstock

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii lodičky a ostatní.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu