Souboj dvou polských značek! - Slevy Reserved a Mohito

Souboj dvou polských značek! - Slevy Reserved a Mohito

17. července 2014, dětská móda, pánské oblečení, dámská obuv, Mohito, Reserved, slevy, výprodej, SALE, trendy, plavky, dámské, letní kolekce, léto 2014, plážová kolekce, elegantní oblečení, šaty

Sponzorované odkazy

Po-sezónní slevy už to mají pěkně rozjeté a věřte mi, že je na co se těšit. Každého potěší, když si může na začátku léta zakoupit oblečení, módní doplňky a boty z letošních kolekcí a ještě ke všemu za perfektní ceny. Mnoho z nás prázdninová dovolená teprve čeká, takže máme velké nákupy teprve před sebou. Proč tedy nevyužít nynějších výprodejů?

Připraveny jsou téměř všechny značky. Společně s nimi i dvě módní značky polského původu – Reserved a Mohito. Obě značky sice pocházejí ze stejné země, ale jejich sortiment se rapidně liší. Ceny jsou ale příznivé pro každého z nás a to i beze slev.

V obchodech značky Reserved se dočkáme nejvíce 50% slev, které nejsou vůbec k zahození. Nejoblíbenější módní kousek – klasické tričko – nás tedy vyjde v průměru na krásných 99,–Kč. Najdou se i takové, jejichž cena klesla až na 69,–Kč a vůbec nejde o druhou jakost. Krom triček se u Reserved dotkla sleva také svetrů, šatů, kalhot a dalšího oblečení, bot a módních doplňků.

Určitě vás také potěší slevy v takzvané ,,plážové kolekci", kde jsou pro všechny ženy připraveny krásné bikiny a výběr je skutečně obrovský. Květinové vzory, zvířecí motivy, proužky, černo-bílá kombinace, mašličky, volány nebo etnické vzory. Na zlevněných plavkách se to trendy jen hemží. Ještě je potřeba zmínit tu kouzelnou cenu, za kterou Reserved své plavky ve slevě nabízí. Podržte se! Oba dva díly bikin se v průměru pohybují okolo 350,–Kč.

Módní značka Reserved však nenabízí jen módu pro ženy, ale také pro muže a děti. Pánská a dětská letní kolekce 2014 je teď též ve slevě. Stejně jako u dámské kolekce se i u těchto lze těšit na veškerý módní sortiment od oblečení přes módní doplňky až k botám.

O něco méně známější a dostupnější, avšak neméně kvalitnější, je polská Mohito. Zde v obchodech stoupají slevy až k 70%, což už je podle mě pořádný ,,nářez". Výběr je zde poměrně slušný. Výprodej se dotýká veškerého oblečení, ale také několika pár módních doplňků a bot. Je ovšem potřeba zmínit, že značka Mohito se specializuje pouze a jen na dámskou módu, takže páni a děti si tu na své nepřijdou v porovnání s konkurenční polskou značkou Reserved. Mohito je značka určená pro dámy, které mají rády originální elegantní oblečení.

Zdroje: www.mohito.com www.reserved.com

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu