Šperk, který s vámi bude dýchat / Tančící diamanty od Klenoty Aurum

Šperk, který s vámi bude dýchat / Tančící diamanty od Klenoty Aurum

19. července 2014, šperky, Klenoty Aurum, tančící diamanty, diamanty, diamantové šperky, náhrdelníky

Sponzorované odkazy

Šperků, oblíbených dárků, kterými se zavděčíte snad každé ženě, je všude spousta. Pro obyčejné šperky dnes už téměř není místo, všichni chceme něco jedinečného, originálního, nevšedního. A právě tím vyniká nová kolekce tančících diamantů od Klenoty Aurum. Že nevíte, co si pod pojmem tančící diamanty představit?

Jedná se o technologii, kdy je tento vyhledávaný minerál zasazen do bílého zlata tak, že se diamant neustále podélně pohybuje. Technologie zajišťuje zachycení i těch nejjemnějších vibrací lidského těla – třeba tlukot srdce. Takový šperk pak s vámi bude dýchat a sledovat doslova každý váš pohyb a působí tak dojmem, že tančí.

A jak tato technologie vlastně funguje? Diamanty jsou do šperku zasazeny pomocí miniaturních pantů, díky kterým pak mohou neustále měnit polohu a také zachycovat světlo, které odráží dokonale vybroušené plošky minerálu. Šperk se tak navíc stále třpytí a působí ještě impozantněji.

Z rozmanitých tvarů, ve kterých Klenoty Aurum tento jedinečný šperk nabízejí, si vybere každá žena. K dispozici jsou jemné tvary, jako slzička, kruh či asymetrické srdce, ale i hranaté varianty kosočtverce a čtverce. Vykládání jemnějšími brilianty, bílé zlato a hladké očko, takové jsou tančící diamanty od Klenoty Aurum.

Kdo by nechtěl šperk, za kterým se každý otočí? Tančící diamanty ve vašem dekoltu totiž bezpochyby zařídí, aby se zraky všech upíraly právě k tomuto šperku. Pokud byste se rozhodli tento šperk vaší partnerce darovat a poukázat tak na její jedinečnost, můžete tak učinit v prodejnách Klenoty Aurum. Cenová hladina těchto šperků začíná na 7990 Kč, ale věřte, že se jedná o dobrou investici. Tančící diamanty jsou šperkem, který bude po dlouhou dobu podtrhovat krásu ženy, která jej nosí. Jsou trvalejší než okamžiky lidského života, ale stejně trvalé jako láska.

Zdroj: TZ Klenoty Aurum

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii šperky a hodinky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu