Dámské letní tuniky

Dámské letní tuniky

30. července 2014,

Sponzorované odkazy

Tuniky představují u žen jistou formu závislosti. Jako když ve stresu ničíte obal čokolády nebo ze zvyku zapalujete u kávy cigaretu. Stejně tak mizí z prodejních regálů tuniky s toužebným pohledem v očích nakupujících žen. Vypozorovala jsem to během tohoto roku a vlastně mě to zjištění ničím neudivuje. Tuniky jsou nesmírně pohodlné, lichotí jakékoliv postavě a dají se variabilně využívat. Sehnat se dají naprosto snadno. V nabídce je má stále na příklad Zara nebo Mohito. Ano, tuniky se bez ohledu na trendy nosí a nosit budou.

Co je dnes považováno za tuniku začíná být těžko definovatelné. Někdy balancujeme na hranici blůzky nebo košile, jindy pochybujeme, zda se nejedná pouze o prapodivně delší triko. Názvy musí být, abychom dokázali věci pojmenovat. Na našem vkusu ovšem nic nemění. Prodloužené tričko, či halenka pod zadek, zpravidla poněkud rozevlátějšího střihu je za tuniku považována.

V rámci letních outfitů jsme si ji oblíbily jako svrchní oděv přes plavky. Součást plážové mody jsou dnes žabky, plážová taška a tunika nebo šátek. V poslední době jdou do módy také tuniková kimona. V létě nejvíce vyhledáváme lehké vzdušné materiály s potiskem v trendy barvách. Letos jsou v módě pastelové tóny a mezi oblíbené barvy patří také klasická bílá.

Perfektní volbou jsou košilové tuniky. Mají na příklad v části výstřihu knoflíčky a v pase jsou převázány stužkou či páskem. Hodí se k elegantnímu outfitu i pro volnočasové nošení.

Když už jsme zmínili košilové tuniky, můžeme se podívat i na ty tričkové. Jak jsem psala, někdy je hranice mezi tričkem a tunikou velmi úzká. Důležité je, jestli je nám daný styl příjemný. A obliba tuniky v podstatě roste ruka v ruce s módním trendem legín. Tuniky se jinak dají nosit k šortkám i k elegantním kalhotům pánského střihu.

Zdroj: www.asos.com , www.mohito.com , www.zara.com

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu