H&M Love Affair – zamilujte si novou kolekci bot!

H&M Love Affair – zamilujte si novou kolekci bot!

2. srpna 2014, HM boty, dámské boty HM, nová kolekce HM

Sponzorované odkazy

Boty z nové kolekce H&M jsou srdeční záležitost – láska na první pohled. Casual modely střídají střevíčky proplétané krajkou a hned za nimi se hrnou pohodlné flat shoes. Z každého stylu se objeví malá ochutnávka. Jako když jste v nově otevřené cukrárně a nevíte z jakého dezertu si vybrat.

HM mísí v nové kolekci trendy několika sezón. Smývají se pravidla a móda zase dostává svou nezaměnitelnou volnost. Široké i úzké podpatky, jezdecké kozačky i oblíbené ankle boots. V materiálech to vypadá obdobně. Na scéně je pravá kůže, koženka i semiš. Jen barvy se nám malinko stáhly do pozadí. Přichází totiž podzim a ten je vždy temnější než léto.

Převládá černá a hnědá barva, občas se mezi nimi mihne neutrální nude a začátek sezóny vítají zvířecí vzory nebo sandálky v jemnějších tónech. Co nesplní barvy, pozdvihnou detaily. Zdobení řetízky, křížení kolem kotníků, netradiční vykrojení. Nová kolekce Love Affair působí stylově a dopřává vybrat si obuv na párty i na běžné nošení.

Fun Flats – H&M Love Affair

Nízké flats – balerínky, mokasíny případně mírně vyvýšené sneakers zahájí podzimní sezónu. Jsou nesmírně pohodlné a unosí se i za letního počasí. Stačí obléct džínové šortky, jednoduché triko či košili a vyrazit do ulic.

Flat boots patří mezi další milované kousky již několikátou sezónu. Ploché kotníčkové boty slouží jako perfektní podzimní „nazouváky“, ke kterým téměř nemusíme řešit outfit. Nosí se úplně ke všemu – k džínám, šatům i šortkám.

Ještě jednou si to zopakujme – podpatky, balerínky, kotníčkové boty, kozačky i mokasínky. Vše navrženo v duchu trendů. Jak se vám líbí nová kolekce Love Affair H&M? Nezapomínejme jen, že se nejedná o značku, která se na obuv zaměřuje, a tak si po koupi módního výstřelku pořiďme také kvalitnější variantu na běžné nošení.

Zdroj: www.hm.com

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii obuv.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu