Boty jménem Melissa – gumové boty, co se povedly

Boty jménem Melissa – gumové boty, co se povedly

3. srpna 2014, Melissa, Mel by Melissa, boty Melissa, Vivienne Westwood

Sponzorované odkazy

Designově jedinečné, materiálem netradiční, zvučnými jmény zastoupené a voňavé. Takové jsou přesně boty značky Melissa. Zná je snad už každý, zejména díky oblíbené linii od slavné návrhářky Vivienne Westwood. Reakce na ně jsou ovšem sporné. Po designové stránce vesměs kladné. S pohodlím už je to horší. Milované i proklínané, stylové boty, které už mnohokrát dokázaly, že pro krásu ženy vydrží vše – boty Melissa!

Pročítám internetové diskuze, abych zjistila, jak si „Melissky“ stojí v očích svých příznivců. Po přečtení mnoha a mnoha reakcí je závěr zřejmý. Pohodlí jsou schopné dopřát převážně modely s otevřenou špičkou nebo oblíbené kotníčkové holínky. U kouzelných podpatků se srdíčkem (navržených Vivienne) nebo originálních podpatků se zmrzlinou (od Karla Lagerfelda) jsou už komentáře peprnější. Závěry jsou však nečekaně pozitivní. Ve večerních lodičkách ženy stejně většinou trpí, do práce se převážně přejíždí autem a ten kousek „se to vydrží.“

Jsme milovnice krásy a nezapřeme jí v sobě. Každá žena touží být v očích ostatních jedinečná a v tom mohou boty Melissa opravdu pomoci. Jako nevýhoda je jim kromě puchýřů přičítána vyšší cena. Není třeba zoufat. Díky velkému zájmu byla vytvořena levnější „podznačka“ Mel by Melissa. Říká se, že se jedná o malou sestřičku velké módní krásky, která je cenově dostupná a často i stylově roztomilejší.

Z výsledků mého pátrání vyplývají jako designově vydařené i pohodlné tyto boty na platformě s mírně otevřenou špičkou (řada Rainbow). Poměrně dobře si také vedly děrované (proplétané) baleríny. Vzhledem k trendům doporučuji ve zlaté barvě.

Hledáte něco více extravagantního? A co takhle páskové baleríny do špičky s punkovými cvoky. Geniální kousek pro podzimní módu. Mnohé značky vrací totiž do svých kolekcí punk – rockové motivy.

Zdroj: www.shopmellisa.com

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii obuv.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu