Zara první ukázka z kolekce podzim-zima 2014

Zara první ukázka z kolekce podzim-zima 2014

5. srpna 2014, Zara AW 14, podzimní kolekce Zara, Zara podzim

Sponzorované odkazy

Zara se dá považovat za nenápadného lovce módních trendů. To, co velcí módní designéři představí na těch největších světových molech, zaznamenává neuvěřitelnou rychlostí a v krátké době nabízí svým zákazníkům. Snad i proto se jedná o jednu z nejoblíbenějších značek u nás. Cenově dostupná high fabion – i tak bychom snad její pozici mohli definovat. V současné době si už můžeme prohlížet první střípky z nové podzimní kolekce Zara.

Je to zase smršť mnoha prvků, detailů a mnoha trendů. Pestrý růžový kostýmek střídají krátké bundičky do pasu a hned vedle nich pozorujeme stále se vracející džíny s vysokým pasem. Patrná je také obliba denimové módy – džíny, košile a džínové bundy. Ovšem nekombinovat příliš společně, raději každý kus zvlášť. Nic se nemá přehánět, ani s džínovinou ne.

Must-have kousky? Rozhodně loose-fit dlouhý blazer. Ona se ležérní móda zase bude nosit a my jí zase budeme nosit rádi. Pohodlí vtisknuté do módního světa posledních let je osvobozující. Nenucenost formálního módního projevu a šance dát prostor své osobnosti skrz módu.

Další prvek, který se objeví nejen v kolekci Zara, bude na podzim zastupovat prošívaná bunda či vesta. Jsou univerzální součástí volnočasové i elegantní módy a tak si své uplatnění snadno najdou.

Chtělo by to perličku na závěr. Zara vždy nabídne něco netradičního, originálního, něco, co si běžně na sebe neobléknete, ale nutně to potřebujete mít ve svém šatníku. Třeba lehká černá vesta s třásněmi, které vám budou omotávat nohy při každém kroku, a její průhledný materiál bude dráždit kolemjdoucí.

Podzimní kolekce Zara ještě není kompletní, ale už si poměrně dobře dokážeme představit, že nás čekají zajímavé modely. První část obsahuje především svrchní díly oblečení, což je dobrá správa. Lehká saka unosíme i během letních večerů a na podzim se schovají pod bundu.

Zdroj: www.zara.com

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu