H&M Key Pieces / Jaké kousky musíte mít letos na podzim?

H&M Key Pieces / Jaké kousky musíte mít letos na podzim?

7. srpna 2014, H&M, H&M Key Pieces, podzim 2014, zima 2014, dámská kolekce, dámské oblečení, kolekce, trendy 2014

Sponzorované odkazy

Švédská značka H&M vždy udržuje ženy, muže i děti spolu s nejnovějšími trendy nové sezóny a už teď se díky ní můžeme podívat na klíčové kousky podzimu a zimy 2014/2015. Všechny je totiž najdete v kolekci New Season Key Pieces, která vám podá dostatečný přehled o tom, kterými kousky obohatit podzimní šatník, aby ladil se současnými módními tendencemi.

V čem tedy na podzim zapůsobíte? Abyste upozornila na svou nejvíce ženskou stránku, poohlédněte se po šatech typu bodycon. Dokonale obepnou vaše křivky, chlubí se lichotivou délkou po kolena a trendy špagetovými ramínky, a perfektně ladí i s kabátkem ve zvířecím potisku.

Dalším klíčovým kouskem nové sezóny se bez překvapení stala mikina s potiskem. Kousky, ze kterých dýchá svět sportu, jsou všude, a tak není divu, že se i mikiny derou na vrchol oblíbenosti. Oblékněte mikinu se zajímavým nápisem, k ní šortky a rovné boty, a můžete v tomto moderním outfitu vyrazit kamkoliv!

Pohodlný cardigan je v chladnějším podzimním počasí určitě tou správnou volbou. Navíc nahrává do karet trendu vrstvení oblečení, a tak ho také najdeme v kolekce H&M Key Pieces. Nosit ho můžete klidně místo bundy, a hodí se k ležérnímu looku, ale i k sukni či šatům.

Jogger trousers, neboli „běžecké“ kalhoty jsou zajímavou ukázkou toho, jak lze sportovní oblečení vlastně velmi stylově zařadit do běžného šatníku. Obléknout si je s botami na podpatku a zdobeným topem se může zdát jako šílenost, ale jak můžete vidět, funguje to skvěle!

Motorkářská bundička je přesně jednou z těch věcí, které se prostě vyplatí vlastnit, neboť jsou nesmrtelné. A tuto sezónu zas a znovu zaplaví pulty obchodů ve svých oblíbených tónech hnědé a černé. Dalším takovým kouskem je i bílá košile, kterou také najdeme v kolekci H&M Key Pieces, nebo šedé tričko. Po praktické stránce pak oceníme také oversized kabelky, které schovají vše potřebné a ještě vypadají stylově.

Zdroj: www.hm.com

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu