Čerstvé kousky od Lindex v kolekci Fresh Picks!

Čerstvé kousky od Lindex v kolekci Fresh Picks!

9. srpna 2014, dámské sukně, maxi šaty, easy chic, relaxed, sportovní, animal vzory, Fresh picks, Lindex, tunika, must-have

Sponzorované odkazy

Švédská značka Lindex, která nabízí oblečení pro dámy, pány i děti se specializací na spodní prádlo a plavky, má již nyní připravenou dámskou kolekci nazvanou Fresh Picks. Zde můžete vybírat z množství trendy módního oblečení, módních doplňků a šperků, které ještě stihnete letos užít.

V první řadě módní značka Lindex doporučuje ženám dokonalý set, který se skládá z prošívaného topu s kulatým výstřihem a krátkým rukávem a sukně ze stejného materiálu s elastickým pasem. Lindex set nabízí ve dvou barevných variantách a to v konzervativní bílé a černé. Hodí se k němu výrazné šperky a módní doplňky, takže se pokaždé může proměnit v něco jiného.

Ruku v ruce jde s dokonalým setem i další skládající se z prošívaného saka bez zapínání a sukně s volánovým lemem. Nabízen však jen v jedné barvě a to v bílé, ale s možností přikoupení šedého tílka s ozdobnými stříbrnými perličkami okolo výstřihu.

Pro ženy, které si nelibují v elegantním looku, je tu sportovní outfit. ,,Od hlavy až k patě ve sportovním", jak doslovně píše Lindex. Krátká bunda volného střihu s kapucí a kapsami po stranách v barvě bílé nebo šedé a kalhoty se skrytým zapínáním na přední části a falešnými kapsami vzadu.

Paralelou ke sportovnímu outfitu je relaxed look. Pokud na něj budete mít chuť, tak Lindex si ho představuje ve spojení nevšední šedé sukně s ozdobným řasením a rozparkem na straně a průhledné tuniky v šedé, bílé či světle růžové.

A co takhle býti easy chic? V šatech bez rukávu s nařaseným detailem vepředu od Lindex to půjde snadno. To vše lze doplnit o výrazné náušnice s řetízky ve stříbrné barvě. Ale nemusí to býti jen šaty. Easy chic looku je možno docílit i ve formálních černých kalhotách a topu v konzervativní decentní barvě.

Stále in jsou také maxi dlouhé šaty. Lindex dámám nabízí střih bez rukávů s vykrojením vzadu a rozparky po stranách, které napomáhají k lepší chůzi. Stejně jako střih, tak i motiv na dlouhých šatech dokáže zaujmout. Animal vzory nikdy neztratí na popularitě.

Must-have kouskem, bez kterého se váš šatník neobejde bude lesklý top s kulatým výstřihem a nášivkou na přední straně. K němu Lindex kombinuje s vypasenou sukní, která má nařasení po stranách a elastický pas, jenž mnoho žen ocení. To je u módní značky Lindex velikou výhodou, že se oblečení hodí pro všechny typy postav a vyrábí se i ve větších velikostech.

Vedle lesklého topu to bude průhledná tunika volného střihu s ozdobným zavazováním vpředu, kterou by jste neměla postrádat. Jde o kousek, který může působit zcela samostatně, jelikož dokáže nadělat dosti parády především díky líbivým barvám uspořádaných do etnických vzorů. K němu se perfektně hodí kabelka z umělé kůže s ozdobnými třásněmi na přední části.

A posledním must-have kouskem budou u Lindex kalhoty se zkrácenými nohavicemi, které jsou díky materiálu a volnému střihu velice pohodlné na nošení. V nabídce v několika barevných provedeních – klasické černé či se zvířecími vzory v bílé, modré či červené.

Zdroje: www.lindex.com

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu