Ležérně-elegantní podzimní kolekce H. E. by Mango!

Ležérně-elegantní podzimní kolekce H. E. by Mango!

13. srpna 2014, Mango, H. E. by Mango, pánské oblečení, podzim 2014, pánské kalhoty, pánské bundy, military, bomber, motorkářská bunda

Sponzorované odkazy

V obchodech módní značky Mango si přijdou na své všichni. Značka nabízí oblečení, módní doplňky, šperky i boty pro dámy, pány i děti. V tuto chvíli nám právě odtajila zbrusu novou kolekci Fall 2014 pro muže. Tváří této kampaně se stali dva modelové světových kvalit. Francouzský rodák Clemént Chabernaud, který se pohybuje ve světě módy již od svých šestnácti let a krom značky Mango představuje kolekce i větších značek jako jsou Lacoste, Prada, Jil Sander, Kenzo či Valentino. Druhým je nizozemský model Mark Vanderloo, který je o hezkých pár let starší, ale pořád fešák. Krom několika odvážných fotek na pláži v bulvárních plátcích si ho na focení vybírají značky jako DKNY, H&M, Calzedonia nebo Hugo Boss.

Podzimní kolekci od H. E. by Mango bychom mohli rozdělit na dva velké celky. Prvním je neformální část a druhým zase elegantní. V casual kolekci objevíme pánské bundy, trička, košile, vesty, kalhoty, ale také módní doplňky jako jsou tašky, kšiltovky, pásky, šátky či brýle. Formální kolekce nepřekvapivě představuje pánské obleky, kravaty a košile do společnosti.

Nejoblíbenějšími kousky podzimní pánské kolekce od Manga jsou bundy. Obrovský výběr střihů a barev. Máte se skutečně na co těšit. Letos se na přehlídková mola vrátila letecká bunda zvaná bomber. Mango svým pánským zákazníkům nabízí bomber bundy v několika variantách.

Krom bomber bundy Mango pánům nabízí také prošívanou motorkářskou bundu. V klasické černé barvě s vyztužením na partiích loktů a ramen. Jelikož se jedná o bundu pro milovníky rychlých strojů má delší střih a spolu s ním je opatřená i rolákem, aby byl krk chráněn před nepříznivým větrem. Mnoho mužů také ocení dostatečný počet kapes.

Především pro mladé muže a pány má Mango přichystané prošívané lehké i teplejší bundy, které lze vybírat v několika barevných variantách. Hlavně podzimní tóny budou nadcházející sezónu trendy, takže se můžete těšit na khaki, červenou, tmavě modrou či klasickou černou, šedou, ale stále budou in i military motivy.

Přesuneme se od bund ke kalhotám. Mango se zde nedrží při zemi. Značka se rozhodla, že pány pořádně probarví. Kalhoty hrají světle i tmavě modrou, oranžovou, zelenou a vedle nich formální černou, šedou, béžovou i bílou. K barevnému listí na stromech budete v outfitu od Manga skutečně ladit.

V poslední řadě je zapotřebí zmínit, že letos na podzim a taktéž i v zimě bude trendy zase vrstvení. Tričko, na něj košile a ještě bunda či dvě košile s bundou bude naprostou ,,normálkou". Jestliže váš šatník přetéká oblečením, tak máte jistotu, že ho užijete v jednom outfitu a ještě ke všemu budete in. Podívejte se na francouzského modela Cleménta, jak mu to v několika vršcích na sobě sluší.

Zdroje: www.mango.com

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii pánské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu