Barvy podzimu podle H&M v kolekci Soft Shades

Barvy podzimu podle H&M v kolekci Soft Shades

18. srpna 2014, H&M, H&M Soft Shades, podzim 2014, podzimní barvy, trendy barvy, podzimní barvy podle H&M

Sponzorované odkazy

Léto se nám na chvíli schovalo, a my jsme si tak v posledních dnech mohli připomenout vůni podzimní nálady. Tu už co nevidět budeme moci vdechovat každý den, a je tak určitě načase přiblížit si podzimní trendy, které nás budou v nové sezóně doprovázet. Začneme s barvami, a to těmi, ve kterých vidí podzimní budoucnost značka H&M. Nové kolekci Soft Shades nekralují jen temné tóny černé a šedé, ale doprovází je tóny nesoucí se na romantické notě.

Na podzim 2014 jsou to podle H&M hlavně uvolněné siluety a jemné tóny, které zachycují atmosféru nové sezóny. Romantický dojem z květinového potisku podtrhují tóny starorůžové, šedé a černé. Spolu působí harmonicky, navzájem se doplňují a ladí.

Kromě překrásných květovaných šatů v černo-růžové kombinaci obsahuje kolekce Soft Shades i další velmi ženské kousky, které budou v podzimním počasí vynikat svou ladností. Pohodlný tmavě šedý overal se šňůrkou v pase sice může vypadat na první pohled ležérně, ale když ho zkombinujete s botami na podpatku, umí zaujmout i elegancí. Květinový potisk zdobí nejen šaty, ale třeba i top, který pak vypadá nádherně s černou koženou sukní, košili, i velmi slušivý overal s tenkými ramínky.

Imitace kůže je letos trendy stejně jako loni, a tak ji můžeme v kolekci zahlédnout vícekrát, třeba na stále oblíbenějších joggers nebo šortkách. Podobně je na tom i denim, který není opomenut ani tentokrát. Zaujmou černé džíny s vysokým pasem, což je při chladnějším počasí velmi příjemná varianta, nebo jednoduché šedé rifle. Zkrátka nepřišla ani pletenina, bez oversized svetrů si už málokdo dovede podzim představit.

Kolekce Soft Shades ukazuje, že vystačit se dá klidně jen s černou barvou a několika odstíny šedé. Umí vytvořit velmi ležérní outfit, jako ten s mikinou s šedými písmenky a světle šedou sukní, ale jednoduchý pracovní look s černými šortkami, sáčkem a šedým tričkem.

Zdroj: www.hm.com

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu