Nevzdávejte se crop topů ani na podzim! - Crop topy s dlouhým rukávem

Nevzdávejte se crop topů ani na podzim! - Crop topy s dlouhým rukávem

29. srpna 2014, crop topy, jersey top, FOREVER 21, H&M, trendy, podzim 2014, krátký top, animal print, květinové vzory, vysoký pas, dlouhý rukáv

Sponzorované odkazy

Pomalu ale jistě přichází ta studenější část roku a to podzimní a zimní sezóna. Mnoho z nás zamrzí, že budeme muset zazimovat letní šatičky, sukně, plavky a sexy topy. Letní módní sezóna je prostě ráj trendů, do kterých se snadno zamilováváme. Letos v létě 2014 to byly například crop topy neboli krátké vršky, které vyzývavě odhalují bříško a část zad. Dobrou zprávou je, že právě onoho crop topu se nebudeme muset v následující podzimní sezóně vzdávat. Nejenom, že bude stále in, ale také nás ani moc nepotrápí nepříjemné chladné počasí.

Krátce střižené crop topy či volnější jersey crop topy nejsou jen letní záležitostí a to díky modelům s dlouhým rukávem. Možná se to nezdá, ale obyčejný dlouhý rukáv dokáže vaše citlivé a špatně zimu snášející ruce krásně zahřát. Začátkem podzimu, kdy slunce přes poledne ještě trošku hřeje se dají skvěle využít. V dalších dnech, kdy bude tepla ubývat se dají dámské crop topy překrýt třeba jen lehkou bundičkou či si obléci sukni, kalhoty nebo šortky s vysokým pasem. Malinká část nahého těla zůstane odhalena, ale problémové ženské partie ledvin budou zakryté. A takové počty se nám líbí!

Podzim se však nemusí vydařit vůbec a může nás čekat jen vlezlé sychravé počasí, ale ani v tomhle případě nemusíme zoufat. Sáhnout budeme moci i po jakýchsi ,,svetříkových" crop topech. Střih zůstává, mění se jen materiál a forma zpracování. Výhodou je, že pod tyto crop svetříky si lze vzít delší top, který zakryje odhalená choulostivá místa a my se nebudeme moci obávat nepříjemných nemocí, které se studenou sezónou přicházejí.

Pokud by jste nevěděla, kde takové crop topy s dlouhým rukávem sehnat, tak bych vás mohla nasměrovat do obchodů módní značky H&M. Výběr je dostačující a hlavně je z čeho vybírat! Krátce střižené topy od H&M se opravdu povedly. Zkusit budete moci crop top s animal vzory, které jsou v kurzu i letos na podzim, a nebo stále uctívat léto a slunečné podnebí v crop topu s květinovými motivy. Za povšimnutí stojí i třpytivý diamantový crop top nebo mladiství bílý top se znakem komiksového hrdiny Batmana. H&M dává najevo, že crop topů si může užívat každý.

Dámské crop topy s dlouhým rukávem má ve své nabídce také americká značka FOREVER 21. Jedná se o módní značku, která nabízí hlavně mladistvou nespoutanou módu a podle toho také crop topy vypadají. Jsou nespoutané a neberou si servítky. V některých případech i o dost kratší než jiné, na které jsme zvyklé. Většina modelů se objevuje jen v jednobarevných variantách, ale nalezneme i krátké topy s tribal vzory, které stále bodují. A pokud někdo nemá odhalených partií těla dost, FOREVER 21 nabízí crop top s vystřiženou slzou v oblasti dekoltu.

Zdroje: www.polyvore.com www.hm.com www.forever21.com

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu