Must-have podzimu 2014 - barevná či vzorovaná parka

Must-have podzimu 2014 - barevná či vzorovaná parka

27. srpna 2014, parka, vzorovaná parka, barevná parka, Asos, podzim 2014, trendy 2014

Sponzorované odkazy

Parka, pohodlný a super stylový trend minulých podzimních a zimních sezón je stále v kurzu. Pokud si pod tímto termínem představujete bundu s kapucí třeba lemovanou kožíškem v převážně khaki či černé barvě, odpovídá vaše představa převážné části nabídek v našich obchodech, ale i tento kousek má svou originální a novou tvář pro nadcházející sezónu podzim/zima 2014. Parky mohou být zbarveny do nových odstínů, nebo zdobeny zajímavými vzory. Určitě stojí za vyzkoušení, co říkáte?

Hnědá, černá, či khaki barva ve stylu vojenských bund bezpochyby parkám sluší, ale kvůli tomu se nemusíme vzdávat ani pestřejších variant. K podzimu patří i tóny vínové, tmavě modré, šedé, petrolejové, hořčicové… A vy tak můžete na ulici oslňovat parkou v originálnějším provedení. Nová barva dokáže vykouzlit těmto jinak spíše sportovním bundám zcela nový vzhled!

Nejen barvy se rozhodly letos na podzim parky oživit. Co takhle vyzkoušet parku posetou trendy vzory? Vyzkoušet můžete klasické proužky, nebo se zamilovat do maskáčového vzoru, který slaví velkolepý návrat na módní scénu, a pro parky je jako dělaný. Ve hře jsou však i vzory daleko neobvyklejší. Růžová parka posetá havajskými květy a listy vás svým nápadem jistě překvapí, a navíc vypadá překvapivě skvěle!

Pokud vás na parkách doposud odrazoval sportovní vzhled a připomínají vám až příliš vojenské bundy, všimněte si v nabídce Asosu světle růžové parky s bílými srdíčky. Ženskou stránku ukáže i parka posetá drobnými modrými kytičkami. Veselou náladu v podzimním nečase vám pak pomůže zajistit světle modrá parka s kapičkami. Jak je vidět, i parky dokáží být roztomilé a hravé!

Netradiční parky objevíte například na www.asos.com, ale hledat můžete samozřejmě i jinde. Nebojte se barev ani vzorů a oživte podzimní počasí parkou, za kterou se každý otočí!

Zdroj: www.asos.com

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu