První fotografie z kolekce Jeana Paula Gaultiera pro Lindex jsou tu!

První fotografie z kolekce Jeana Paula Gaultiera pro Lindex jsou tu!

30. srpna 2014, Karen Elson, Jean Paul Gaultier pro Lindex, Lindex, J. P. Gaultier pro Lindex, návrháři, módní návrháři, podzimní kolekce, podzim 2014

Sponzorované odkazy

Není to tak dávno, co byla ohlášena spolupráce společnosti Lindex s ikonickým módním návrhářem Jeanem Paulem Gaultierem, a nyní už jsou k dispozici první ukázky z kolekce. Podzimní linie, která představuje designérovy typické prvky a potisky, jednak oslavuje 60 let působení Lindexu, a také pomáhá v boji proti rakovině prsu.

Na veřejnost se nyní dostaly první tři snímky kampaně, na nichž figuruje Gaultierova ikonická modelka Karen Elson. „Kolekce představuje menší šatník z dílny Gaultiera. Jsou v něm patrné typické prvky mojí práce, které jsou ovšem interpretovány novým způsobem. Najdete tu klasický námořnický proužek, ale také více grafické vzory, na některých kusech v kombinaci s potiskem napodobujícím tetování, což je můj oblíbený prvek,” popisuje Jean Paul Gaultier.

V kolekci Jeana Paula Gaultiera pro Lindex se můžeme těšit na dámské i dětské oděvy, nechybí ani spodní prádlo a doplňky. Kromě potisků v kolekci najdete také propracované detaily, jako například zipy a klasické kuželovité tvary, které odkazují na jedinečnou a nezapomenutelnou Madonnu.* „Vytvářet takovou kolekci je pro mě výzva, ale velmi pozitivní výzva. Umožňuje mi to setkat se s lidmi, s nimiž obvykle nepracuji, a také vytvářet oblečení v cenové hladině, která je opravdu dostupná,"* říká Jean Paul Gaultier.

A jak tedy Lindex pomůžu v boji proti rakovině prsu? Možná nevíte, že tato oblíbená švédská značka se této chvályhodné činnosti věnuje již dvanáctým rokem. Tentokrát poputuje na výzkum této nemoci 10 % prodejní ceny kolekce Jeana Paula Gaultiera pro Lindex. Navíc bude kolekce obsahovat Růžový náramek, přičemž na výzkum rakoviny prsu bude věnován celý zisk z prodeje tohoto náramku. (V České republice Aliance žen, projekt Bellis Young –mladé pacientky s rakovinou prsu)

Kolekce Jeana Paula Gaultiera bude dostupná ve vybraných prodejnách Lindex a na webových stránkách lindex.com od 8. října.

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, módní značky a návrháři a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu