Z Kalifornie do Česka. Dámské oblečení Stussy!

Z Kalifornie do Česka. Dámské oblečení Stussy!

10. září 2014, Stussy, Stussy Praha, Queens, Queens.cz, streetwear, lifestyle, street móda, dámské oblečení, dámská mikina, bucket hats, dámské tepláky, novinka

Sponzorované odkazy

Americká značka Stussy, která má své rodiště ve státě Kalifornie, je s námi již více než třicet let. Začalo to nevinně, a to obchůdkem se surfařským zbožím. Jednoho dne majitele značky Shawna Stussyho napadlo rozvěsit ve svém krámě na Laguna Beach trička se svým originálním podpisem. A dnes se už značka Stussy považuje za ikonu, kterou zná téměř celý svět a jedinečný podpis jejího stvořitele se stal symbolem či chcete-li ikonou, jenž nesmí chybět na žádném z navržených produktů.

Stussy se specializuje na dámské i pánské oblečení, módní doplňky a dokonce i špeky streetwearové módy. U nás v České republice můžete zakoupit zboží této značky na internetovém e-shopu Queens.cz či v kamenném obchodě Queens v Praze, ve vyhledávání pod klíčovým slovem Stussy Praha. Nyní máte jedinečnou možnost prohlédnout si nebo něco zakoupit z nové dámské kolekce americké značky Stussy na Queens.cz, kde naleznete první várku dámského oblečení v České republice vůbec!

Jedním z nejoblíbenějších druhů oblečení, zvláště v podzimních měsících, je mikina. Značka Stussy společně s Queens.cz nabízí v tuto chvíli čtyři nejnovější modely dámských mikin. Vybírat lze z několika barevných variant. Primární jsou klasické kontroverzní barvy jako černá, bílá a šedá. Všechny mikiny jsou klasicky potištěny ,,emblémem" značky a to osobitým podpisem Shawna Stussyho spolu s dalšími potisky nápisů. V některých případech se dočkáme i potisku oblíbené květiny značky, kterou je rudá růže. Dámskou mikinu Stussy si může pořídit každá z žen, jelikož je Queens nabízí ve všech žádaných velikostech.

Stussy by nebyla streetovou značkou, pokud by ve svém repertoáru neměla zařazené pohodlné a jednoduše ,,free" tepláky. Novinkou, kterou na Queens.cz naleznete, jsou dámské tepláky v černé či šedé barvě. V horní části levé nohavice mají potisk v podobě podpisu ,,Stussy" a originálních názvů pěti světových metropolí – New Yorku, Los Angeles, Tokya, Londýnu a Paříže. Krom tohoto jsou ještě dámské tepláčky na bocích přikrášleny již zmiňovanými rudými růžemi s okvětními lístky.

Za zmínku rozhodně stojí i nová várka unisex klobouků takzvaných bucket hats. Tyto bavlněné klobouky jsou velice oblíbené jak u mužů, tak i u žen a skvěle doplňuje jakýkoli ležérní outfit. Queens.cz představuje Stussy bucket hat stejného stylu, ale ve čtyřech odlišných barvách a to v khaki, černé, bílé a vínové/červené. Do těchto tradičních klobouků od lifestylové značky Stussy se lehko zamilujete!

Zdroje: www.queens.cz

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu