Malá ochutnávka z kolekce Studio podzim/zima 2014 od H&M!

Malá ochutnávka z kolekce Studio podzim/zima 2014 od H&M!

9. září 2014, sandály na podpatku, dámské šaty, dámská bunda, podzimní bunda, pletený svetr, podzim 2014, zima 2014, H&M, Studio, bomber jacket, kožich, trendy, AW 2014

Sponzorované odkazy

Pro všechny příznivkyně exkluzivního dámského oblečení a nevšedních módních stylů připravila značka H&M svou nejnovější kolekci Studio. Právě nyní můžete ve vybraných prodejnách prohlížet či nakupovat oblečení, módní doplňky a také boty pro nadcházející podzim a zimu 2014. V kolekci se nachází skutečně netradiční kousky, které H&M ve svém lookbooku představuje ještě ve více neobvyklejších outfitech. Studio by se dala označit za skutečně revoluční kolekci v oblasti módy letošního roku.

Módní značka H&M navrhla přesně čtrnáct ojedinělých looků. My si z kolekce jen trochu ochutnáme a ukážeme si jen několik z nich. Letos na podzim budou velice populární bundy zvané bombery. Za hranicemi módního světa se bundy bombery využívají především v armádě a oblékají je vojenští piloti. H&M dala ve své kolekci Studio bundě bomber úplně jinou vizáž. Bomber z ovčí vlny v kombinaci s pleteným svetříkovým rolákem působí žensky a vůbec nemá nic společného s military stylem.

V dalším looku už se bomber jacket předvádí v celé své kráse. Pravá pilotní bunda na zip v černé barvě a s příslušnými prsními kapsami nemá takřka do té vojenské vůbec daleko. Tak trochu boyfriend styl, co říkáte? Narušují to ale jen dámské šaty, do kterých návrháři značky H&M dotyčnou modelku oblékli. Asymetrické saténové šaty dávají outfitu teprve ten pravý originální vzhled.

Od bombera se přesuneme k dalšímu trháku letošní studené sezóny a to k bundě z falešné kožešiny. Opravdu specifický módní kousek, kterému bude potřeba přijít na chuť. Například mě tento ,,kožíšek" připomíná a vždy připomínat bude slavnou Cruellu de Vil z pohádky 101 dalmatinů. A k této bundě a la Cruella H&M nabízí třešničku na dortu – koženkovou ,,teplákovku".

Zlepšit náladu si lze na dlouhých dámských šatech z šifonu – průsvitné lehké látky. Tento módní kousek je skutečně jako z pohádky. Skvěle vypadá a musí být velice příjemný na nošení. K šatům jsou v nabídce pantoflíčky na podpatku z lakované kůže.

Na konec si dáme ještě jednu bomber bundu, nyní však v černé barvě se semišovým povrchem v kombinaci s koženými doplňky a vnitřkem opatřeným umělým kožíškem. Tato bunda, která je ještě ke všemu doplněna o dvojitý zip a několik kapes, se bude moci využít i na začátku či ke konci zimy, kdy počasí nebývá ještě tak necitlivé. Pod teplého bombera můžete obléci roztomilý korálkový topík a k němu obouti semišovo-kožené sandálky na podpatku.

Zdroje: www.hm.com

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu