Trendy pánské účesy 2010/2011: Punk, rock i uhlazený styl

Trendy pánské účesy 2010/2011: Punk, rock i uhlazený styl

27. října 2010, Trendy pánské účesy 2010, trendy pánské účesy, pánské účesy, mužské trendy účesy, Trendy pánské účesy 2011, Pánské účesy 2011

Sponzorované odkazy

I muži touží po dokonalém a stylovém účesu! Pánové, neváhejte, inspirujte se u nás- dnes vám totiž nabídneme ty nejžhavější trendy na poli účesů pro rok 2010! Seznamte se s trendy pánskými účesy 2010!

Rok 2010 je rokem návratů! Takzvané retro účesy momentálně „táhnou“ světem. Pokud tedy toužíte po opravdu moderním a trendy pánském účesu, rozhodně sáhněte do minulosti. Letos můžete být bez obav rebelem bez příčiny i drsným punkerem. Ostatně vzpomínáte si ještě na slavnou éru účesů z let sedmdesátých a osmdesátých? Zejména pak na blonďatý „rozcuch“ Billyho Idola? Blond „hnízdo“, jak ho měl kdysi, letí i dnes! I další trendy pánské účesy se „vezou“ na vlně rockových hvězd. Vyzkoušejte například střihy ve stylu emo, které jsou často polodlouhé a vyznačují se velkou mírou variability.

Nebojte se objemu

Tradičním evergreenem na poli mužských trendy účesů jsou poté i letos vlasové kreace Davida Beckhama. Vyzkoušejte například jeho účes, kdy jsou vlasy po stranách výrazně zkráceny pomocí strojku a na temeni hlavy zase jakoby natupírované. Experimentujte se svými prameny! Ostatně pánové, u krátkých střihů se nebojte docílit objemu jakýmkoliv rozcuchem. Velmi moderní a trendy je pak (při další inspiraci Beckhamem) i účes napodobující klasické punkové „číro“.

Pánské trendy účesy 2010 pak mohou být i velmi maskulinní! O čemž svědčí i trend takzvaných flat top účesů. Jinými slovy účesů inspirovaných těmi armádními.

Jste konzervativní a takto výrazných a extravagantních účesů se obáváte? Nezoufejte, ještě stále můžete být in! Trendy pánské účesy 2010 mohou být i docela „přirozené“ a svěží zároveň! Pokud nemáte času nazbyt a experimenty vás nelákají, volte pánské účesy klasického střihu jednoduché na úpravu. Volte účesy, kterým stačí k dotvarování pouhé minimum gelu či vosku. Hrajte si se stranami, vyzkoušejte například klasickou patku, dozajista vám dodá na serióznosti! Inspirujte se i vy trendy pánskými účesy 2010. Pánové, nechte vyniknout svou osobnosti!

Foto: Thinkstock

Autorem článku je Adam Š.. Článek najdete v kategorii vlasy a účesy.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu