Nový směr! - Tally Weijl podzim 2014

Nový směr! - Tally Weijl podzim 2014

20. září 2014, baseballová bunda, dámské šaty, nápisy, potisky, černo-bílá, červeno-bílá, trendy, podzim 2014, mladá móda, Tally Weijl, rocková móda, denim, animal print, zvířecí vzory, kostky, puntíky, hvězdičky, vzory, cardigan

Sponzorované odkazy

Nejnovější kolekce značky pro mladé dámy Tally Weijl vybízí k tomu, aby jste se vydaly jakýmsi novým směrem. Výzva je to záhadná, ale pochopíte ji ihned mnohem lépe, když si představíme oblečení a módní doplňky v ní. Jedinečné módní kousky v ještě ojedinělejších kombinacích, tak v tomto duchu se nese podzim 2014 u Tally Weijl. Mladá móda si může vyhazovat z kopýtka a je jí téměř všechno dovoleno.

Jedním ze směrů, kterým se podle Tally Weijl můžete vydat je třeba směr rockový. Musíte ho brát takový, jaký je a zaujmout k němu ten správný postoj. Rocková móda není ledajaká a není lehké ji oblékat. Tally Weijl se ve své podzimní kolekci staví k rocku trochu jinak, než jsme zvyklé. Definuje ho heboučkým leopardím kabátkem, tmavými skinny jeans a jakýmkoli tričkem s originálním nápisem či drsným potiskem, ale ne na omak. Něčeho se přidržte, protože mladá rebelská móda vás zaručeně dostane!

Teď trochu zjemníme. Tally Weijl má totiž taky něco pro ladné dívky. Ty se mohou vydat po cestě, která je plná vzorování. Velice in budou letos puntíky a ještě lépe v kombinaci černé a červené barvy, se kterou se nejen v podzimní kolekci Tally Weijl roztrhl pytel. Pokud nerady puntíky, tak co třeba hvězdičky? Ty jsou všechny v bílé barvě rozsety na černém cardiganu. Téměř úplně stejně jako na noční obloze. A v poslední řadě jistotou u vzorů zůstává stále animal print. Běžte po té divočejší straně cesty. To lze spolu s dámskými šaty, na kterých zvířecí vzory krásně vynikají.

A skočíme do normálu. Tally Weijl nabízí i tu možnost, zůstat tím, kým jste a to mladými ženami se smyslem pro módu. V kurzu stále zůstávají svěží baseballové bundy, které nemají svým střihem vůbec daleko k letošnímu podzimními hitu v oblasti bund a to k bomberu. Denim je také stále číslem jedna, a i když s nim Tally Weijl šetří, užít si ho lze v podobě teplé vesty s jemným kožíškem. Oba dva tyto svršky značka kombinuje s kostkovanými šortkami v atraktivních barvách.

Nestárnoucí klasika, která vždy zabere, tak to je černo-bílá. Tato barevná kombinace je tak oblíbená, že už se v módním světě považuje za samostatně stojící barvu. Prostě černo-bílá je chic a ví to i podzimní kolekce Tally Weijl. Objevuje se všude. Na svetrech, obuvi, tričkách, legínách, kabátech, halenkách, sukních a tak dále. Černo-bílou nejde nikdy nic zkazit a hodí se pro všechny příležitosti. Je to mocná zbraň a sluší každé z nás.

Zdroje: www.tally-weijl.net

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu