Back to school! / Podzimní kolekce Bershka 2014

Back to school! / Podzimní kolekce Bershka 2014

19. září 2014, Bershka, kolekce, dámská kolekce, back to school, podzim 2014, podzimní kolekce Bershka, trendy 2014

Sponzorované odkazy

Kolekce oblíbených mladistvých značek, mezi které patří i Bershka, hlásají každý podzim jediné – Back to school! A letos to vypadá, že všechny školačky vkročí do nového školního roku s velkým stylem a odvahou! Kousky vysloveně provokativní, které by se možná zrovna ve škole nemusely setkat s pochopením, se však prolínají s dívčím stylem perfektně zapadajícím do školních lavic. Bershka však pochopitelně myslí i na ty, kterých se zvonění školního zvonku už netýká. Kolekce pro podzim 2014 nabízí i oblečení, ve kterém zazáříte v práci i na party.

Pokud chcete vnést do letošního podzimu originálního ducha a jít ruku v ruce s nejnovějšími trendy, jste u Bershky na správné adrese. Křiklavě oranžový kabát v mandarinkové barvě na ulici nikdo nepřehlédne a krásně ladí s podzimní náladou. Stejně jedinečně se budete cítit i v květovaném kimonu, pohodlném a neotřelém kousku do chladnějších dní. Pro odvážné je tu pak šedá, sepraná, denimová boyfriend košile, která vypadá, jakoby jste si ji vypůjčila z přítelova šatníku, a kterou můžete nosit stejně jako modelka samotnou jen s punčochami, jestli máte kuráž.

Letos jsme viděli spousty a spousty tmavých kolekcí laděných jen do černé a šedé, takže vás možná ta od Bershky potěší veselejšími tóny. Bílá, černá a šedá samozřejmě hrají v podzimní kolekci této značky důležitý part, ale stejně tak zde vynikají hořčicová, petrolejová, tmavě modrá, červená, žlutá, nebo světle růžová.

Dále pak kolekci Bershky provází trendy, které tento podzim vidíme na každém kroku. Květinový potisk, proužky, trička a mikiny s nejrůznějšími nápisy a čísly, kraťasy, sukně a bundičky z umělé kůže, kostkované košile, nic z toho kolekci nechybí.

Pokud s odcházejícím létem nosíte sukně a šaty stále méně radši, zkuste overaly. Vypadají skvěle s dlouhými kalhotami a krajkovým topem, nebo i v kraťáskové či skort variantě.

Zdroj: www.bershka.com

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu