Pánové, vkročte do podzimu se stylem! H. E. By Mango podzim 2014

Pánové, vkročte do podzimu se stylem! H. E. By Mango podzim 2014

22. září 2014, Mango, H.E. By Mango, pánská kolekce, podzim 2014, pánská kolekce Mango, Mango podzim 2014, Mango man, obleky, pánské bundy, pánské svetry

Sponzorované odkazy

Pánská linie značky Mango, která nese název H.E. By Mango, si pro letošní podzim připravila hned pět kolekcí, které muže obléknou na nejrůznější příležitosti – do práce, do města i na sport. Nabízí tak možnost vstoupit do podzimu s perfektním outfitem pro všechny muže, kterým móda není lhostejná. Pojďme si ale už kolekce pěkně popořadě představit!

Casual collection

Kolekce Casual nabízí vyloženě pohodlné, volnočasové oblečení, ideální třeba na podzimní procházku městem. Obsahuje například jednořadý béžový kabát, košili s vojenským vzorem, vínový svetr, nebo chinos kalhoty v oranžové, či zelené barvě. Vše je vcelku jednoduše kombinovatelné, ležérnost, nadčasovost a pohodlí, to je oč v této kolekci běží.

Smart & Urban collection

O něco elegantnější přístup preferuje kolekce Smart & Urban. Prezentuje městský styl, více se zaměřuje na módní trendy a kombinuje look gentlemana s mužem nespoutaným. Objevují se zde totiž elegantní sáčka, kravaty a stylové svetříky, ale také prošívané biker bundy i kratší křiváky.

Tailored collection

Dokonalou prezentací business stylu je pak Tailored kolekce plná perfektně padnoucích obleků v nejmodernějších provedeních. Oblekům letos, alespoň v kolekci H. E. By Mango, vévodí odstíny modré, a to především námořnická a královská modř.

Blacksmith

Aby značka Mango ukázala, že nenabízí jen uhlazené kousky, nabídla pro letošní podzim kolekci Blacksmith plnou rebelského ducha. Děravé džíny, kšandy, kostkované košile, ohrnuté rukávy a velká spousta denimu, to všechno podporuje představu nedbalého a ledabylého looku, který je však ve skutečnosti velmi promyšlený. Tato kolekce je velmi osobitá a má neuvěřitelné kouzlo.

HE Performance

Stále častěji zahrnují oděvní značky do svých kolekcí i kolekce sportovní, a do těchto řad patří i H. E. By Mango. Pokud vás podzimní počasí neodrazuje od venkovních sportovních aktivit, Mango vás na ně stylově a funkčně oblékne.

Zdroj: www.mango.com

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii pánské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu