Vytvořte si svůj perfektní styling - Virtuální stylista pro H&M!

Vytvořte si svůj perfektní styling - Virtuální stylista pro H&M!

1. října 2014, hm, kolekce, stylista, slevy, poukazky, polanka, jakub, návrhář, online, poradenství

Sponzorované odkazy

H&M svým zákazníkům nabízí novinku ve formě online poradenství. Pokud si myslíte, že máte vkus a potřebujete poradit se stylingem je pro vás tato novinka jako stvořená. Nemusíte nikam chodit, můžete mít na sobě v tu chvíli co budete chtít, stačí zapnout počítač a najet si na stránku virtualnistylis­ta.cz. Vyzkoušejte všech 36 kombinací, které jsou nyní k dispozici. Opravdu se u toho velmi pobavíte a něco nového se dozvíte. Budete mít šanci zkombinovat 12 kousků z aktuální H&M kolekce, po vašem výběru každého kousku, se vám modelka na videu předvede ze všech stran a vy můžete posoudit, jestli je to to pravé, co byste chtěli mít na sobě. Přední český módní návrhář Jakub Polanka vám pak k outfitu udělí svůj názor a připojí tipy a rady, v čem je výběr v pořádku a na čem potřebujete zapracovat.

Již nyní se však můžete těšit na mnoho dalších online outfitů, které vám H&M nabídne 3.10.2014! H&M si své zákazníky velmi hýčká a proto v měsíci říjnu si na internetových stránkách můžete sestavit nejenom vlastní outfit, ale také můžete získat rady od předního českého módního návrháře Jakuba Polanky a vyhrát poukázku na nákup v obchodech H&M!

Kdo je Jakub Polanka?

Český návrhář, který žije a tvoří mezi Paříží a Prahou. Po dokončení VŠUP a pařížského Institut Français de la Mode absolvoval stáž u designéra Philippa Starcka a nyní působí na volné noze. Jakubovy šaty dělají ženy krásnými a mají kouzelnou schopnost pracovat s jejich přednostmi. Nejen za to získal cenu Designéra roku cen Czech Grand Design, Nejlepší návrhář roku cen Elle Style Awards a Největší talent mladé generace podle magazínu Vogue Italia. Jakub spolupracoval s českou značkou Pietro Filipi, pro kterou vytvořil pánskou řadu a nyní se soustředí na kolekci pro sezónu jaro / léto 2015. Provede vás online světem módy a poradí vám co je trendy a in. Kolekce se na virtualnistylis­ta.cz vymění třikrát (12. září, 3. října a 24. října), vy tak máte šanci si třikrát pohrát s novými outfity, získat slevu a vyhrát!

Okamžitá sleva 20% v prodejnách H&M

Navíc máte nyní možnost získat 20% slevu, po jednoduché registraci na stránkách H&M, kde se také automaticky dostáváte do slosování o hodnotné ceny. Tak proč to nezkusit, když je to tak jednoduché.

Soutěž o hodnotné ceny!

Co vyhrajete?

  • Třítísící registrovaný v pořadí navíc získá H&M dárkovou kartu na 3 000 Kč
  • Pětitísící registrovaný v pořadí navíc získá exkluzivní možnost navštívit showroom H&M a H&M dárkovou kartu na 5 000 Kč
  • Desetitísící registrovaný v pořadí navíc získá exkluzivní možnost navštívit showroom H&M, konzultaci stylingu od Jakuba Polanky a H&M dárkovou kartu na 10 000 Kč

Jak vyhrajete?

  1. Sestavte si svůj perfektní outfit
  2. Přehrajte video s vybraným outfitem a komentáři Jakuba Polanky
  3. Vyplňte registrační formulář
  4. Na uvedenou e-mailovou adresu obdržíte 20% slevu na nákup v H&M a budete zařazeni do soutěže o hodnotné ceny

Zdroj: virtualnistylis­ta.cz

Autorem článku je Martina H.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, módní značky a návrháři, slevy a výprodeje a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu