Džínová klasika / Levi’s® kolekce podzim/zima 2014

Džínová klasika / Levi’s® kolekce podzim/zima 2014

3. října 2014, denim, Levis, Levi’s®, džíny, rifle, pánské džíny, dámské džíny, Levis kolekce, džínové bundy, podzim 2014, zima 2014

Sponzorované odkazy

Značka Levi’s® je pro mnohé z nás především synonymem perfektních a ikonických džínů. Džíny Levi’s® jsou zkrátka ve světě denimu něco jako Porsche mezi auty. Ačkoliv tento materiál v jejich kolekcích bezkonkurenčně vede, nabízí tato značka i další kousky. Dnes se podíváme na jejich kolekci pro podzim a zimu 2014, která nás zavede do domova značky Levi’s®, do slunné Kalifornie. Někdy také bývá označovaná jako Zlatý stát a nová kolekce představuje především to, co si pod tímto pojmem představují cizinci.

První část kolekce vzpomíná na grunge styl 90. let, zahrnuje kulturu, ale i typické sporty západního pobřeží, jako jsou skateboarding, surfing a horolezectví. Druhá část se zase věnuje krásám Yosemitského národního parku. To vše se projevuje v dynamických kombinacích obnošeného denimu, zemitých odstínů, univerzitních bund, ostře bílých knoflíčků, nepromokavého manšestru, triček s grafickými potisky, přírodních motivů, svetrů s vyplétanými barevnými vzory, vybledlých povrchů, odolného oblečením do přírody i ulic a mnoha dalšího.

Jak už jsem zmiňovala výše, Levi’s® nejsou jenom džíny. V podzimní a zimní kolekci 2014 najdeme ikonické džínové bundy, nebo westernové kostkované košile. Pokud se vyznáte v různých typech džínů Levi’s®, zřejmě vás potěší nekončící evoluce jejich střihů. Novinkou jsou například zúžené džíny Levi’s® 522TM Tapered s mírně zvýšeným pasem a zužujícími se nohavicemi, tedy v trendy stylu kalhot mírně nad kotníky. Skinny džíny Levi’s® 510TM nabízejí typický rokenrolový styl a slimky Levi’s® 511TM se rychle stávají oblíbeným střihem dnešních mužů. Dámské kolekci vévodí tvarující džíny Levi's® Revel™, které prodlužují nohy, zeštíhlují a tvarují postavu, jsou také měkčí a pohodlnější než kdy předtím.

A na co dalšího se můžete u značky Levi’s® těšit? Tak třeba na kolekci Made in Japan, která se doposud prodávala pouze v Japonsku, nebo na novinkovou kolekci Double Stitch se dvěma řadami dvojitých stehů. Zajímavá bude jistě také spolupráce s jedním z nejvýraznějších umělců psychedelických 60. let Rickem Griffinem.

Zdroj: TZ Levis

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, módní značky a návrháři, pánské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu