Kápě jako horká novinka podzimu! Jak ji nosit?

Kápě jako horká novinka podzimu! Jak ji nosit?

7. října 2014, kápě, cape, capes, capes coat, cape kabát, trendy 2014, dámské oblečení, svrchní oblečení, kabáty, podzim 2014, Mango, Zara, Asos

Sponzorované odkazy

Při slově kápě se možná mnohým z nás jako první objeví na mysli pláště z Harryho Pottera či Pána prstenů. Kápě, nebo také cape coats, které se staly jedním z must-have kousků letošní podzimní sezóny, však mají k těm filmovým opravdu daleko. Přestože se jedná o velmi stylový svrchní oděv, moc jich na ulici nevídáme. Ano, možná si v nich budete v našem prostředí připadat trochu extravagantně, ale jejich příjemné hřejivé materiály a naprostá univerzálnost vás ojejich přednostech přesvědčí! Tento článek vám poradí, jak kápě nosit, a kde je sehnat a možná, že si k nim tak konečně najdeme cestu.

Stále populárnější kápě, tedy kabát s průstřihy na ruce, ladí s roztrhanými džíny stejně jako s koženou sukní či šaty. Skloubit ji s vaším oblíbeným stylem tedy nebude žádný problém. Navíc je tolik možností! Capes pro letošní podzim mohou připomínat příjemné kostkované deky, do kterých se zachumláte, když je zima, mohou být pletené, nebo připomínat blejzr – takové budou ideální na večírek. Některé zase připomínají klasický trenčkot, který díky průstřihům získal neokoukaný vzhled.

A co zbytek outfitu? Pokud si vyberete široký cape kabát, budou k němu ladit skinny jeans, šortky, nebo legíny. Splývavá kápě si bude rozumět s boyfriend džíny, nebo sukněmi a šaty. O trochu složitější to bude s kabelkou. Klasická kabelka na rameni není úplně praktickou a slušivou variantou. Proto raději volte kabelku do ruky, nebo oversize psaníčko. Volba bot je pak opět na vás, kápě vypadá dobře s oxfordkami i podpatky.

Pokud vám fotografie tohoto kabátu učarovaly a rozhodla jste se po nějaké kápi poohlédnout, určitě vás mile překvapí, že sehnat ji nebude problém. Širokou nabídkou se může pochlubit například Mango, kde jsou k dostání kápě různých stylů a střihů. Zajímavé kápě s velkými kapsami pak nabízí Zara. A pokud by vám to bylo málo, nakoukněte na stránky asos.com, kde si budete moci vybrat z více než padesáti kápí!

Zdroj: www.asos.com, www.zara.com, www.mango.com

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu