Hodinky Slim od Marca Jacobse vás oslní barevnými kombinacemi!

Hodinky Slim od Marca Jacobse vás oslní barevnými kombinacemi!

9. října 2014, hodinky, dámské hodinky, Slim, Slimky, Slimky od Marca Jacobse, Marc Jacobs, hodinky Marc Jacobs, luxusní hodinky

Sponzorované odkazy

Nejen slušivé a třpytivé náramky dokáží ozdobit vaše zápěstí. Hodinky splní funkci stejně, a ještě budou praktickým společníkem pro každý den. Do Vánoc je sice ještě poměrně daleko, ale vy si už teď můžete vyhlédnout perfektní dárek – Slimky od Marca Jacobse. Tento oblíbený americký návrhář, který navrhoval například pro značku Louis Vuitton, je spojován především s dokonale propracovaným oblečením a kabelkami, pro které by mnohé ženy umřely, ale jak můžete vidět, hodinky umí Marc Jacobs také!

Stylové, hravé a mírně retro – taková je dámská varianta hodinek Slim od Marca Jacobse, kterou nyní nabízejí Klenoty Aurum. Jsou jemnější verzí pánského designu a těšit se můžete na množství zajímavých barev a stylů. Barvy ciferníků jsou velmi nápadné a výrazné, evokují přírodu a zároveň působí až magicky. Karmínové, blankytné a lápisové tóny pak zajímavě kontrastují s designem pouzdra, které připomíná 80. léta. Stříbrné hodinky jsou klasika, ale růžová varianta či zlato-žlutá na sebe dokáží upoutat veškerou pozornost!

Chcete, aby vaše hodinky byly opravdu nepřehlédnutelné? Nechte se ohromit jejich ještě výraznější variantou s neonovým logem kolem ciferníku a koženým náramkem v barvách „oranžový jas“ a „mořský tyrkys“. Marc Jacobs se prostě hodlá bavit, a to samé máte dělat i Vy. S hodinkami, které mají klasické tři ručičky, ocelové pouzdro, pětiřadý článkovitý náramek a zvětšovací sklíčko nad ukazatelem data.

Pro Marca Jacobse není problém mazat hranice mezi luxusem a originalitou. Hodinky zářící nekonečnou jedinečností, pastelovými barvami, neotřelými kombinacemi a příjemným retro stylem jsou nádherným dárkem pro každou ženu, která si je také vědoma své jedinečnosti. Hodinky Slim od Marca Jacobse jsou zkrátka investicí, které nebudete litovat. Mají totiž nápad, i skvělé provedení!

Zdroj: TZ Klenoty Aurum

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii šperky a hodinky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu