Lindex slaví 60 let společně s novou podzimní kolekcí!

Lindex slaví 60 let společně s novou podzimní kolekcí!

13. října 2014, krajka, kůže, podzimní barvy, patchwork, Lindex, 60 let, výročí, dětské oblečení, dámské spodní prádlo, noční prádlo, pletenina, denim, trendy, podzim 2014, podzimní kolekce, svetry, boyfriend styl, bohémský styl

Sponzorované odkazy

Možná tomu mnozí z vás nebudou moci uvěřit, ale je tomu skutečně tak. Módní značka Lindex slaví 60 let od svého působení na trhu. Spolu se značkou vás zvu na velké oslavy, jelikož je čas hledět před sebe a směřovat kupředu. Podle Lindex je a nás společně s nimi vzrušující a zářivá budoucnost.

Módní značka Lindex pojímá tento podzim jako nový počátek, nový start. Jistě brzy pochopíte, co přesně tím chtěl básník říci. 60. výročí přináší vše od nových šitých kousků až po nové pleteniny přes spoustu věcí mezi tím. Zajisté si tento nový směr značky zamilujete. Pojďme si čerstvou oslavnou kolekci prohlédnout!

The New Tailoring

V první z podkolekcí oslav 60. výročí značka představuje již zmiňovaný nový styl, který je inspirovaný kontrastem mezi mužským a ženským světem. Nepůjde zde však o věci, jenž bychom mohli označit jako unisex. Spíše o boyfriend styl. Značka si vypůjčila pár prvků s pánské garderoby, ale styl je upravený tak, aby dokonale padl jen ženám a nepůsobil mužsky. Primární kousky zde budou mít výstřihy do V, vzorování kostek, šedý odstín a doplnění o průhlednou krajku. Uplatňuje se i kombinace elegantních obleků s opačnou a sexy kůží. To vše sečteno a podtrženo botami na vysokém podpatku.

The New Knits

Dále Lindex slaví společně s pleteninou. V podkolekci The New Knits nás seznamuje s bohémským stylem, který mimochodem frčí ještě nyní v období babího léta. Béžová, šedá, hnědá a další nude barvy budou letošní sezónu na vrcholu. Uvolněný módní styl zde reprezentují módní měkké maxi-svetry a ponča. K nim Lindex doporučuje džínsy, které společně s nimi vykouzlí dokonalý vzhled. Důraz se klade na kombinaci hladkých a chlupatých (pletených) materiálů.

The New Basics

Značka Lindex si je také vědoma toho, že prázdniny a období letních dovolených skončily a v minikolekci The New Basics dámám nabízí moderní, neformální a městské kousky šatníku, které se budou v uspěchaném pracovním týdnu hodit. Dbá se hlavně na to, aby se oblékání stalo snadnou záležitostí. Snadno kombinovatelné módní kousky většinou v jednotných a neutrálních barevných tónech zde budou hrát prim a to vše pohodlně nositelné 24 hodin denně.

The New Soft

V období chladných podzimních měsíců bude zapotřebí se zahřát a nejen pro zahřátí, ale také pro pocit hebkosti a pohodlí je tu The New Soft. Jemné kardigany bez zapínání, pletené svetry a stylové příjemné tepláky. Všechny tyto kousky v matných pastelových barvách v kombinaci s náznakem černé. Zajisté budou vyhovovat všem ženám a ne jedné vykouzlí úsměv na rtech a spolu s ním i dobrou náladu.

The New Lingerie

Oslavy se dotýkají taktéž dámského spodního a nočního prádla, na které si módní značka Lindex dává zvlášť záležet. Nové podprsenky, kalhotky, tanga, košilky, body a další se ponesou od tradičních střihů v klasické černé či bílé barvě až po ženské smyslné kousky, které by si neměla nechat ujít žádná z žen, jenž chce vypadat svůdně.

The New Kids

Opomenout nesmíme ani na děti, které jsou radostí našich fádních a ne příliš úspěšných dnů. Pro všechny od těch nejmenších až po ty, kteří už se cítí dospěle, ale ještě zdaleka nejsou, Lindex připravila unikátní kolekci The New Kids. Vaše děti se lehko dostanou do podzimní nálady s pomocí květinových vzorů, potisků lesních zvířat, patchworku a pletenin v kombinaci s denimem. Vrstvení a podzimní barvy vaše děti zlákají k tomu, aby je vyzkoušely.

Zdroje: www.lindex.com

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, módní značky a návrháři a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu