Trendy dámské boty pro podzim a zimu 2014!

Trendy dámské boty pro podzim a zimu 2014!

18. října 2014, trendy podzim 2014, podzim 2014, zima 2014, kozačky, tenisky, lodičky, boty bez podpatku, boty, obuv, dámská obuv, dámské boty

Sponzorované odkazy

Otázka, v jakých botách vykročit do letošního podzimu a zimy, už nebude déle nezodpovězena. Dnes přichází ten pravý čas se s nejnovějšími trendy v oblasti obuvi seznámit! Boty jsou pro mnoho žen vášní a zároveň nejdůležitějším prvkem outfitu a tyto ženy rozhodně vědí proč. Krásných a stylem zářících elegantních bot si všimne každý stejně jako bot špinavých a okopaných. A protože všechny chceme být pro naše boty spíše obdivovány, podívejte se na současné horké módní trendy!

Robustní podpatky

Vratké jehly už nejedné z nás (včetně mnoha celebrit!) způsobily nepříjemné chvíle a možná právě proto se teď oblíbenosti těší chunky heels, tedy silné, robustní podpatky. Přesvědčí vás o tom, že i pohodlné boty mohou vypadat opravdu chic. Navíc jim velmi sluší nevšední vzory a barvy, takže se nebojte a pořádně ten podzim okořeňte!

Pásky, spony, přezky

Letos vedou nejrůznější pásky opravdu ve velkém. Na elegantní pásek kolem kotníku jsme narazily už v létě, takže v tomto trendu můžeme pokračovat dál. A nemusíme rozhodně zůstávat jen u jednoho pásku – vyberte boty, které jsou zdobeny přezkami hojně a pokud mají i výraznou sponu, je to jen dobře.

V pánských botách

Inspiraci si my dámy z pánského šatníku bereme často a rády, protože víme, jak moc nám sluší! A teď to jsou pro změnu boty, co jsme si od mužů vypůjčily. Nemusí se ani jednat pouze o oblíbené oxfordky, podívejte se například na přehlídky Hermés nebo Paul Smith, kde najdete spoustu inspirace.

Nad kolena

Až přijde chvíle na to vytáhnout kozačky, vytáhněte je pořádně, klidně až nad kolena. Trend vysokých kozaček není žádnou novinkou, protože se objevuje už několikátou sezónu, ale pořád se mu nedostalo patřičné pozornosti. I když jim jehlové podpatky sluší, letos se nosí i kozačky nad kolena úplně bez podpatků.

Zářit jako hvězda

A jaké boty budou tou správnou volbou na večírek? Přece zářivé! A teď nemám na mysli barvu, vaše boty by měly letos házet odlesky díky nejrůznějším flitrům, kamínkům a korálkům. Kdo by si nepřál boty, které budou samy o sobě šperkem?

Zdroj: www.asos.com, Thinkstock

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii obuv, kozačky, lodičky a zimní boty.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu