Nechte se okouzlit! / Nové dámské parfémy pro podzim 2014!

Nechte se okouzlit! / Nové dámské parfémy pro podzim 2014!

25. října 2014, Secret de Rochas, parfém, parfémy, vůně, dámské parfémy, dámské vůně, Paco Rabanne, Dolce&Gabbana Dolce, Lady Million, DKNY Sparkling Fall, My Burberry

Sponzorované odkazy

Vůně podzimní přírody je sice okouzlující a magická, ale novinkový parfém vás ovoní přeci jen trochu více. Dneska si několik horkých novinek z této oblasti představíme. Která provoní váš podzim?

Paco Rabanne Lady Million Eau My Gold

První verze Lady Million vznikla v roce 2010 a nyní se můžeme těšit už z jejího čtvrtého vydání. Tato vůně představující luxus a bohatství má svůj základ v santalovém dřevu, pižmu, cedru a ambře, hlavu tvoří grapefruit, mandarinka, mango, neroli a bergamot a srdce se skládá z květu pomerančovníku a fialky. V reklamním spotu vás pak ke koupi parfému navnadí česká modelka Hana Jiříčková.

Secret de Rochas

Nejnovějším parfémovým počinem módního domu Rochas je květinovo-ovocná vůně Secret. Po přičichnutí na vás nejprve dýchne exotické mango, broskev a maracuja, srdce tepe vonokvětkou, jasmínem a tajnou ingrediencí a základ tvoří pačuli a pižmo. Na krabičce najdete slavný a pravdivý citát Marcela Rochase „One must smell a woman before even seeing her“ (Ženu musíte ucítit ještě dřív, než ji uvidíte).

My Burberry

Parfém My Burberry je inspirován kultovním trenčkotem značky Burberry a zachycuje vůni anglické zahrady po dešti. Fakt, že v jeho kampani září dvě z největších modelingových hvězd současnosti, Kate Moss a Cara Delevigne, jen potvrzuje, jak výjimečná vůně to je. V základu ucítíte pačuli a damašskou a stolistou růži, srdce na vás dýchne pelargónií, frézií a kdoulí, hlava ohromí hrachorem a bergamotem.

Dolce by Dolce&Gabbana

Italské módní duo Dolce&Gabbana přišlo na trh s novinkovým parfémem Dolce, který zaujme už krásným designem flakónku s vintage nádechem. Tato vůně je popisována jako ženská a svěží a přináší nás na nádhernou procházku Sicílií. Vše začíná lístky neroli a květy papáji, pokračuje narcisem, hvězdníkem a leknínem a základem je kašmeran a pižmo.

DKNY Sparkling Fall

Zářivý podzim zažijete s vůní Sparkling Fall z limitované edice od DKNY. Tento sebevědomý parfém je určený především na večer a bude doprovázet sex-appealem každého, kdo se s ním navoní. Základem vůně je pačuli, fazole Tonka a pryskyřice, hlavu tvoří černý rybíz, švestka a grapefruit a srdce je pak složeno z růžového pepře, růže a kadidla.

Zdroj: www.parfemy.cz, Youtube, Thinkstock

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii parfémy a vůně.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu