Jak si představuje letošní zimní módu značka H&M?

Jak si představuje letošní zimní módu značka H&M?

4. listopadu 2014, mini-sukně, dámský klobouk, vínová barva, trendy, lookbook, imitace kůže, zima 2014/2015, winter fashion, H&M, zimní šaty, zimní kabát

Sponzorované odkazy

Zima už klepe na dveře, a kdo ví, co všechno s sebou přinese. Obohatit svůj šatník o nové zimní módní kousky bude samozřejmostí a víte, která ze značek je již nyní na nadcházející sezónu připravená? Je to oblíbená a dostupná módní značka H&M, jejíž obchody se nachází v každém z velkých měst naší republiky. H&M právě teď předvádí svůj lookbook Winter Fashion, kde ukazuje nejnovější trendy letošního zimního období.

Zdá se, že značka H&M neočekává příliš chladnou zimu. Jeden z prvních nabízených outfitů se totiž skládá z topu, sukně a sandálů. Zřejmě se budeme moci těšit na podobně mírnou zimu jako loni. Tričko ve světle růžové barvě je vyrobeno z nepravé kožešiny, díky níž je velice příjemné na dotek i na nošení. Tento módní kousek v krásné ženské barvě je ještě ze zadu doplněn zipem. Sukně oplývá zimní hnědou barvou a vyrobena jest z imitace kůže. Též doplněna o zip na přední straně, který je nejen skvělým doplňkem, ale také nezbytným pomocníkem, aby zavinovací mini-sukně mohla držet pospolu. Kožené sandály už jsou jen třešničkou na dortu. I ony jdou s dobou a nesou se ve vínově červené barvě.

V chladnějším počasí se však budeme moci zachumlat do jakéhosi zavinovacího vlněného pláště v moderní hnědé barvě. Tento plášť se zkrácenými rukávy zahřeje a vypadá nezvykle dobře. K němu je v nabídce krátký svetřík s rolákem v tmavě béžové. Velice efektivní. Chybět ale nesmějí ani klasické dámské rifle, bez kterých to jednoduše nejde žádnou sezónu. Tyto denim kalhoty dosahují pouze délky nad kotníky a jejich přední strany nohavic jsou jemně ošoupané a účelně roztrhané.

Nezbytným módním doplňkem bude letošní zimu dámský klobouk. H&M ho představuje ihned v dalším modelu v kombinaci s dlouhým světle hnědým rolákovým svetrem. Klobouk vypadá elegantně, dodá outfitu šmrnc a ještě ke všemu zahřeje. K dlouhému svetru a klobouku se pak podle značky H&M budou hodit kozačky na podpatku, které sahají až ke kolenům a upoutají vás i kolemjdoucí ve své vínové barvě.

K chladné zimě patří každou sezónu bílá barva, která by měla představovat sníh a mlhavou oblohu. V dalším looku se reprezentuje ihned ve dvou módních kouscích. Bude to bílý vzorovaný svetr, který je důmyslně na zadní straně prodloužený a bílý plstěný kabát s velkým límcem. Romantickému a něžnému vzhledu dodáte na úplnosti vzorovanými širokými šortkami a již zmiňovanými vysokými kozačkami.

I další oufit se nese v jemných karamelových barvách. Značka H&M nabízí svetr s texturou v tělové růžové a k němu kontrastní černé kalhoty z imitace kůže, které jsou trendy nejen letos na podzim, ale jak se ukazuje, tak i na zimu. Neobešlo by se to ale ani bez módních doplňků. Celkové vzezření zde završuje károvaný šál, jenž hraje všemi trendy barvami.

Nejvíce žensky působí poslední z modelů zimního lookbooku značky H&M. Modelka zde oblékla šaty, které mají stejné vzorování jako šortky z předchozího outfitu. Dámské šaty mají dlouhý rukáv a jejich délka dosahuje ke kolenům. Můžeme je tedy považovat za teplé šaty do studené sezóny. Zajisté vás ale zahřeje vesta z nepravé kožešiny, která se díky své chlupatosti řadí k předním trendům letošní zimní sezóny. Kombinace bílé a béžové vykouzlí příjemnou atmosféru zimních dnů.

Zdroje: www.hm.com

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu