Dámská a dětská kolekce Party Perfect od Lindex

Dámská a dětská kolekce Party Perfect od Lindex

3. listopadu 2014, sako, kostým, glamour, společenské oblečení, trendy, Party Perfect, Lindex, dětské oblečení, Halloween, plesová sezóna, flitry, večírky, malé černé, little black dress, overal

Sponzorované odkazy

Období večírků spjatých se zimní sezónou už je tu a začíná právě nyní party ve stylu Halloweenu. Nejsou to ale jen neformální akce s přáteli, ale též společenské plesy, kterých si budeme moci v zimě užívat. Jako každou sezónu, tak i tu letošní se chystají v tomto směru nové módní výkřiky a momentálně je má na skladu například značka Lindex. Ženy si užijí elegantních smokingů, které budou moci kombinovat, jak s formálními kalhotami a sukněmi, ale i s pohodlnými méně ,,úředními“ šortkami. Smoking je sice slapskou záležitostí, jenže o to v letošní plesové sezóně půjde. Kombinace mužských a ženských prvků módě bude největším boomem na módním poli. Pofrčí také výrazné doplňky a směsice nejrůznějších materiálu pospolu v jednom outfitu.

Značka Lindex tvrdí, že nejdůležitější pro každou party, ať je formální či nikoli, bude váš osobitý styl. Z tohoto důvodu také nabízí svým zákaznicím skoro nekonečnou škálu možností různých stylů. Chcete být spíše cool, glamour či street? Pro každou z těchto variant má Lindex na skladě jednotlivé módní kousky v podobě oblečení, módních doplňků a šperků. Nezapomeňte na to, že do svého vyzření musíte dodat i něco ze sebe sama, aby byl celkový dojem dokonalý.

Kolekce Party Perfect se však nerozdělovala jen podle stylů, na druhé straně i podle příležitosti či společnosti, do které se budete chtít obléci. Sama značka se tedy slouží jako poradce, kde předvádí oblečení hodící se právě pro daný okamžik. Jednou z party, na které byste se mohly ocitnout, může být jakási office party. V překladu kancelářská, ale myšleno tak, že se v tom samém modýlku budete moci přesunout z kanceláře přímo na večírek. Zde se zrovna kombinují mužské a ženské prvky. Samozřejmě to nelze zkazit ani v malých černých, které se hodí do každé společnosti. Avšak zajímavým a lákavým kouskem bude nynější party sezónu overal, jenž může mít také mnoho podob.

Pro čas trávený s přáteli a těmi nejbližšími je tu sekce Dinner Party od Lindex. Styl těchto večírků lze pojmout různorodě. Značka představuje vzorované kostýmky, které kombinuje s výrazným tričkem s nápisy či potiskem. Toto spojení nepůsobí nikterak fádně a bude skvělým tahem, či chcete-li trefou do černého. Úplnou třešničkou na dortu může být nápaditá ozdoba do vlasů, kterou má značka taktéž v záloze.

Pro party nesoucí se v neformálním přesto společenském stylu se bude hodit kolekce Cocktail party. Zde se vše třpytí, leskne, okouzluje svou barevností a přitahuje nezvyklými materiály. Nic na tom, když zvolíte k malým černým kabelku lemovanou umělou kožešinou. Zaujmout je možno stejně tak v kouscích, jímž dominují blýskavé flitry. Pro ty, co nechtějí zevšednět a ztratit se v šedi formální barevnosti, má Lindex v nabídce šaty a trendy kimono ve skoro umělecky laděné barevné souhře.

Dokonce i děti mají nárok na místo v kolekci Party Perfect od Lindex. Rovněž oni se mohou octnout na plesích či jiných akcích, ovšem doufejme, že v přijatelných hodinách k jejich věku. Své vlastní dětské party mohou mít i ve školce či škole. Například Halloween je pro děti velice atraktivní a Lindex na to pomýšlel. Oblečení s motivy pavučin, netopýrů, duchů a lebek se jistě zalíbí. Pro formální akce jsou zde roztomilé holčičí šatičky a pro kluky sebevědomé košile s ležérními kalhoty.

Zdroje: www.lindex.com

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu