Party sezóna přichází! / Party kolekce Orsay 2014

Party sezóna přichází! / Party kolekce Orsay 2014

7. listopadu 2014, Party kolekce Orsay, Orsay, party kolekce, večírky, vánoční večírky, šaty, doplňky, psaníčka, malé černé šaty, little black dress

Sponzorované odkazy

Chladné zimní večery můžeme buď trávit doma pod dekou při sledování filmů, nebo v kolotoči večírků. Těch bude s blížícími se Vánocemi přibývat, a tak je potřeba se na ně patřičně obléci. Party kolekcemi nás začínají pomalu uchvacovat značky jedna podruhé a dnes se podíváme, co si pro nás na vánoční sezónu připravila značky Orsay.

Přestože mezi sváteční barvy řadíme především červenou, v party kolekci Orsay ji neuvidíme. Návrháři zde vsadili na nadčasovou černou, která nás provází celou kolekcí, a občas je doplňována o vánoční zlatou. Tuto silnou dvojici pak narušují jen světlounce růžová s bílou a dvě petrolejové šály.

Hlavním prvkem celé party kolekce Orsay jsou malé černé šaty. Pokud toto základní vybavení ještě ve své skříni nemáte, naskýtá se výborná šance to napravit. Orsay totiž nabízí little black dress na spoustu způsobů – klasické, krajkové, s odhalenými zády, s delšími rukávy, svůdné… A pokud tato značka na některé pro tuto sezónu opravdu sází, jsou to právě malé krajkové. Mohou být stvořeny z tohoto materiálu celé, nebo přidat trochu rafinovanosti v podobě krajkových rukávů či vrchního dílu šatů. Tento svůdný a tajemný materiál nemůže v party sezóně chybět!

Pokud si zrovna nepotrpíte na šaty, nabízí se možnost ohromit okolí například černo-bílým overalem. Tento elegantní kousek je i velmi všestranný. Můžete v něm vyrazit ráno do práce a z ní pak rovnou na večírek! Neřešte chvíli otázku praktičnosti overalu a nechte se jím okouzlit.

party sezóně neodmyslitelně patří také doplňky. Malé černé si jistě zaslouží oživení v podobě výrazného náhrdelníku nebo originálního psaníčka. Značka Orsay se o doplňky postarala dokonale. Přes little black dress si přehoďte hřejivé chlupaté bolerko, na krk pověste zlatý náhrdelník ze spousty malých perliček a do ruky chytněte kabelku se třpytivými zlatými detaily. Úspěch vašeho vzezření tak bude zaručen!

Zdroj: www.orsay.com

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a doplňky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu