Stylové pánské tepláky

Stylové pánské tepláky

11. listopadu 2014, pánské tepláky, tepláky s nízkým sedem, stylové tepláky

Sponzorované odkazy

Tepláky na cvičení a na doma. To už dávno neplatí. Hranice mezi určitou etiketou a volnočasovým stylem začínají splývat. Kde je dandyovský styl a kde gentlemani z černobílých filmů. Dnes můžeme bez ostychu do mnoha zaměstnání vyrazit v teplákách a nikdo se nad tím nepozastaví. Trendy jsou aktuálně zúžené tepláky s nižším sedem. Paradoxem ovšem je, že stále více tepláků se podobá kalhotám na běžné nošení. Střih je stěžejní. Kalhoty nebo tepláky – ideálně se sníženým sedem a úzkými nohavicemi u kotníků.

Když jsme začali u tepláků podobající se spíše kalhotám, podíváme se na jeden vydařený kousek z Reserved. Řekla bych, že toto je přesně styl pánských volnočasových kalhot, u kterých můžeme polemizovat, zda se ještě jedná o kalhoty nebo už o tepláky. Každopádně střih, materiál i výrazná hořčicová barva si zaslouží jedničku.

Pánské tepláky v nové kolekci Zara

Kde jinde se inspirovat, než u značky Zara, která hltá největší módní hity a inspiruje se jimi. Kolekce letos zařadila mezi jedny z hlavních produktů společenské kalhoty v klasickém rovném střihu. Na druhé straně nalezneme opravdu dost velké množství pánských tepláků lišících se více barvou nežli střihem.

Zajímavé je pohrávání si s detaily – jeden střih, ale více variant. Někdy se využívá decentního prošívání nohavic, jindy zase aplikace koženky. V nabídce jsou i kalhoty se cvočky, které jsem nezařadila, protože opět patří mezi kousky balancující na oné hraně kalhoty versus tepláky.

Musím vyzdvihnout dva kousky. Jedny tepláky mají maskáčový vzor a druhé tartan. Myslím si, že je to poměrně dobrý kompromis pro volnočasový outfit. Ostatně dnes k teplákům obujeme mnohdy i oxfordky a kombinovat je s elegantním svetrem či košilí také není až tak něco netradičního.

Co vy a tepláky? Proběháte v nich celý den nebo je raději necháváte na víkend.

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii pánské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu