Zimní lookbook značky Pimkie připravuje na plesovou sezónu!

Zimní lookbook značky Pimkie připravuje na plesovou sezónu!

13. listopadu 2014, trenčkot, boyfriend styl, sako, denim, džegíny, lookbook, Pimkie, zima 2014/2015, trendy, plesová sezóna, party sezona, skater dress, dámské šaty, společenské šaty, dámský klobouk

Sponzorované odkazy

Poměrně mladá francouzská značka Pimkie, která si už i u nás v České republice našla mnoho svých stálých zákaznic, přichází právě v tuto chvíli s novým lookbookem pro nadcházející sezónu, kde představuje nejen typické zimní trendy, ale také mnoho konzervativních kousků, jež se budou dát krásně využít v sezóně plesů a večírků. Každá z žen se této části roku nemůže dočkat, jelikož se konečně bude moci nastrojit a cítit se skutečně žensky, ať už jde o ples týkající se přímo jí nebo o něčí jiný. Módu, kterou nejsme zvyklé oblékat denně, Pimkie nabízí v několika variantách a nebudou to jen klasické dámské šaty!

V letošní plesové a party sezóně poletí kombinace ženskosti s mužností. Co tím mám na mysli? Saka, společenské kalhoty a prostý boyfriend styl. Pimkie se snaží ve svém zimním lookbooku dámy oslovit právě oním černými a tmavě modrými saky, tradičními košilemi v nude odstínech a tmavými kalhoty. To je ten mužský princip. Ona ženská stránka se podtrhuje patrnými detaily v podobě doplňků a ozdob na oděvech. Jistit to tedy budou lodičky na podpatcích, jemná bílá krajka či velké psaníčko do ruky.

Bez šatů by to ale samozřejmě také nešlo. Pimkie nabízí dostatečné možnosti výběru. Jednat se bude především o krátké střihy. Stejně jako letos na jaře budou in, ač v kontroverznějším stylu, skater dress. Pro ty, kteří tápou, připomenu, že tyto dámské šaty se vyznačují jednoduchým střihem, krátkou délkou a většinou bez hlubokých výstřihů nebo spíše bez žádných. Své tělo lze však odhalit, pokud je to možno, na zádech. Občas šaty mívají jakési zadní výkroje či odhalené ,,prostory“.

Zimní módu reprezentují v lookbooku značky Pimkie trenčkot, obvyklé džíny nebo džegíny a kabátek. Samotná zimní kolekce značky avšak nabízí mnohem více. V lookbooku je nám představeno to nejlepší a zřejmě je to nyní černý trenčkot, tedy svrchní plášť, s vázáním a lehký kabátek v kombinaci černo-bílé.

Určitě jste si již všimli, že letošním módním doplňkem číslo jedna jsou klobouky. Velice efektivní doplněk, který oživí celý outfit, ale trošku i zahřeje. Značka Pimkie nabízí trendy dámské klobouky v atraktivních barvách a to v černé, která je oblíbenou a lehce kombinovatelnou barvou a ve vínové, která zase letos v zimě vede.

Zdroje: www.pimkie.de

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu