Topshop představí novou kolekci s Beyoncé

Topshop představí novou kolekci s Beyoncé

16. listopadu 2014, topshop, fashion, kolekce, spolupráce, beyonce, podzim, 2015

Sponzorované odkazy

Britský fashion řetězec TOPSHOP oznámil jednu z největších spoluprací v celé historii, která se očekává na podzim 2015! V poslední době se stalo velkým trendem, že se řetězce čím dál více snaží spolupracovat právě se světoznámými návrháři, sportovci či herci jako to udělalo například H&M, které pozvalo na pomoc návrháře Alexandra Wanga, Lindex zase fashion ikonu návrháře Jeana Paula Gaultiera, Calzedonia nyní spolupracuje s Julií Roberts.

TOPSHOP vsadil na velkého tvůrce ze světa hudby! Na samotnou královnu R’n’B Beyoncé, s velkou pravděpodobností se jedná o nejslavnější zákaznici britského řetězce Topshop. Možná i proto se Beyoncé rozhodla spojit příjemné s užitečným a kývla na spolupráci s řetězcem TOPSHOP. Již nyní se traduje, že to bude jeden z nejvíce nadějných projektů. Na projektu se kromě zpěvačky Beyoncé, ale bude podílet i speciální tým návrhářů, který se postará o výběr nejlepších materiálů a postarají se o perfektně sedící střihy. Tento tým se také bude starat o zajištění maximálního pohodlí pro VIP ikonu!

Není to vůbec poprvé, co se královna popové scény Beyoncé rozhodla vpadnout do světa módního průmyslu. Již v roce 2004 založila spolu se svojí matkou značku House of Deréon. Loňské léto se nám dokonce připomněla v několika reklamách švédského řetězce H&M.

Nyní ovšem započíná sedmnáctinásobná vítězka ceny Grammy Award zcela novou etapu svého módního fungování a spolu s Topshopem vytvoří společnou značku funkčního a sportovního oblečení, nejedná se tak pouze o klasickou spolupráci, na něž jsme během posledních měsíců zvyklí.

Nová značka, zatím nebyla pojmenována, na trh bude uvedena na podzim roku 2015, bude ji tvořit oděv, obuv a doplňky pro tanec, fitness ale také další sportovní odvětví. Dostupná bude v kamenných obchodech a také online na internetu.

Co na to řekla sama královna popové scény Beyoncé: „Nenapadá mne lepší partner, Topshop jsem vždycky zbožňovala, především pro jejich reputaci a inovátorské myšlení. Práce s vývojářským týmem na vytvoření, produkci a technologii je vážně vzrušující, moc se těším na všechny možné směry spolupráce, která tímto partnerstvím vznikla,“ uvedla Beyoncé.

Ať už je podzim 2015!

Zdroj: www.pinterest.com

Autorem článku je Martina H.. Článek najdete v kategorii módní značky a návrháři a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu