Volání městských vlků! – Bershka podzim/zima 2014

Volání městských vlků! – Bershka podzim/zima 2014

18. listopadu 2014, pánské oblečení, svetr, kožich, bomber, potisky, nápisy, must-have, The call of the urban wolves, Bershka, podzim/zima 2014

Sponzorované odkazy

Aktuální kolekce mladistvé značky Bershka nese název The call of the urban wolves, tedy v překladu něco jako volání městských vlků. Co se pod tímto pojmenováním skrývá a budeme z toho moci něco vyvodit? Samozřejmě! Z letošní kolekce podzim/zima značky Bershka přímo srší divočina a nespoutanost. Všechny tyto impulsy necivilizovaného a pouze zvířaty obydleného lesa chce Bershka převést do městských ulic. Podívejme se, jak se to povedlo.

To nejlepší z celkové kolekce představuje stejně nazvaná kampaň. Nápadité fotografie ukazují aktuální trendy a must-have kousky, bez kterých se nelze v nynější studené sezóně obejít. Kampaň spojuje v jedno dámskou i pánskou kolekci a my teď dáme výjimečně přednost pánům, s jejichž módou je to přeci jen trochu jednodušší. Bershka oblékla prvního z modelů do děrovaného tmavého svetříku a plandavých froté bermud. Obutí je též stylové a to v podobě sněhově bílých kotníčkových botasek. A ani muži se neobejdou bez módních doplňků a v chladné sezóně pak především ne bez čepice, mezi kterými bude v obchodech Bershka veliký výběr.

Pomalu ale jistě se dostáváme čím dál tím hlouběji do temných lesů, které skrývají nečekané zákoutí. To chce módní značka Bershka vylíčit ve vzorech, obrazcích a nápisech. Čím více bije oblečení nesourodých motivů do očí, tím lépe! Tak například další z pánských modelů v podobě kostkované košile, která má celá záda pokrytá nápisy a mikiny s potisky čísel a mystických obrazců.

Dámy budou moci vnést do městských tříd také trochu ,,džungle“. Stejně jako u pánů budou v dámském módním světě Bershka trendy svetry a mikiny s nejrůznějšími výplety a potisky. Velice roztomilý maxi svetr s obrázkem kačera Daffyho z oblíbené americké animované série komedií z produkce Warner Bros Looney Tunes. Mimo to Bershka představuje maxi dvojitý jumper s hvězdičkami a velice osobitou černou mikinu s nápisy, jenž nás může evokovat pohled na seznam reklamních log.

Pomalu ale jistě se blíží zima, kdy bude zapotřebí přes svetry a mikiny natáhnout i bundu. Bershka nabízí výběr z nejrůznějších střihů, barev a stylů. A zase budete zírat! Kupříkladu neoprenový kabátek mrazivě světle modré barvy. Skutečně nevídaný módní kousek, který je i přes svou mimořádnost velmi líbivý a užitečný do deštivých dnů. Zaručeně in je letos bunda zvaná bomber. Bershka ji nabízí v tmavě modré a khaki zelené. Absolutním hitem sezóny jsou však kožichy, kterých má značka na skladě dostatečné množství v několika variantách.

Zdroje: www.bershka.com

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, pánské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu