Zimní kolekce Mango s Dariou Werbowy 2014

Zimní kolekce Mango s Dariou Werbowy 2014

19. listopadu 2014, dámské šaty, zimní šaty, malé černé, little black dress, sako, Mango, zima 2014/2015, Daria Werbowy, boyfriend styl, maxi svetry, vysoký pas, party sezóna, plesová sezóna, zimní kolekce

Sponzorované odkazy

Módní značka Mango pro svůj primární zimní katalog 2014 vsadila na jistotu a sáhla po již osvědčené modelce Darie Werbowy, která se blýskla již v řadě jejích kolekcí. V té aktuální zima 2014/2015 krásná Daria předvádí neuvěřitelné množství trendů a stylů. Stejně jako u jiných značek letošní zimu poletí boyfriend styl, maxi svetry s copánkovými vzory, u Manga to bude též vysoký pas a samozřejmě se nezapomíná ani na onu plesovou nebo chcete-li party sezónu. Vše, co bude zapotřebí, se zde dá naleznout.

Jak je to s tím boyfriend stylem? Co všechno se pod tímto pojmem dá představit? Já bych řekla, že se tak dá nazvat všechen ležérní outfit. Takové to ,,lážo plážo“. Vždycky to tak bývalo, i když doba se mění, že muži o módu moc nestojí a je jim prakticky jedno, co na sebe obléknou. Mango to svým způsobem u dámské boyfriend módy řeší stejně. Tenisky, kalhoty, vytahané tričko a svetr kupříkladu. Tmavé nebo nevýrazné nude odstíny, ale přesto stále in a trendy.

boyfriend stylem velice úzce souvisí i střih kalhot, který Mango letos v zimě preferuje. Buď to jsou vysoké pasy, nebo délka pouze nad kotníky. Vysoký pas může být v zimě velice užitečný a speciálně pak u žen. Chladné počasí velice nepříznivě působí na naši imunitu a partie ledvin jsou u žen velice náchylné. Vysoký pas, díky kterému se nosí tričko zastrčené v kalhotách, může mnoho zachránit. Délka kalhot nad kotníky je zase pravým opakem. Avšak s punčochami nebo delšími silonovými ponožkami není nic tak úplně ztraceno.

Plesová a party sezóna se v zimní kolekci Mango odráží v klasických módních malých černých a zase v trendy boyfriend stylu, který je reprezentován společenskými kalhotami a unikátním dlouhým sakem, vše v konzervativní černé barvě. Little black dress jsou opravdu krátké a vyzývavé, k čemuž přispívá i výstřih do V. Trochu diskrétnosti poskytne tříčtvrteční rukáv a dekorativní kamínky na ramenou.

Velkou část kolekce s modelkou Dariou Werbowy zaujímají dámské šaty, které nepůsobí až tak slavnostně, spíše svěže a letně. Tenké, skoro až průsvitné materiály šatů se mohou zdát nepřípustné pro zimní sezónu, ale Mango se toho zřejmě nebojí. Dámské šaty mají delší rukáv, a i když je modelka předvádí bez punčoch, legín či teplého svetříku, neznamená to, že by k nim nepasovaly. Dopřát si šatů i v zimě je pro ženu zpříjemněním si pochmurných dnů.

Zdroje: www.shop.mango.com

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu